Galatasaray yoneticisi Abdurrahim Albayrak, şampiyonluk yarışı ve Fenerbahce'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarısı hakkında onemli acıklamalarda bulundu. Tv8'de yayınlanan 'Telegol' programına bağlanan Galatasaray yoneticisi Abdurrahim Albayrak, Galatasaray ve Fenerbahce'nin şampiyonluk yarışını değerlendirirken, Sarı Lacivertliler'in UEFA Avrupa Kupası'nı almalarını dilediğini soyledi. "Futbolda buyuk konuşmamak gerekir. Oyuncularımızı hocalarımızı galibiyetten oturu tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolunda ondeyiz. İnşallah sonunu getireceğiz." “Tribunde yaşananlarsın peşine beni cağırdılar. Ben o sıra soyunma odasındaydım. Benim sahaya girmemi istediler ‘senden başkasını yatıştıramaz’ dediler. Orada olumsuzluklar oldu, cocukları ambulanslarda gordunuz. Bunlar olmamalı. Koku soyunma odasına kadar geldi. Acilen beni cağırdılar. Gaziantepspor taraftarları da, bizim taraftarlarımız da, bizim canlarımız. Allah razı olsun bizleri dinlediler. Olaylar buyumeden bitti.” “Fenerbahce’ye Avrupa’daki macında başarı diliyorum. O gun cok dua edeceğim. İnşallah tur atlarlar. Başarı dilememek, bunu istememek gibi bir şey olabilir mi. Galatasaray, kupayı getirdiğinde milyonlarca Fenerli, Galatasaray bayraklarıyla sokaklarda sevindi. Bu kupa gelirse, tum Turkiye’ye hayırlı olur. İnşallah Fenerbahce bunu başarır." "Başkanımız hakkında konuşamam. Ama eğer Fenerbahce finale cıkar ve başkanımız Unal Aysal'ı davet ederlerse, gider diye duşunuyorum" ajansspor __________________