Super Lig'de G.Saray'ın peşindeki F.Bahce'nin Kayseri'yi 2-1 yendiği mac sonrasında genc futbolcu Salih sarı-lacivertli oyuncuları hedef aldı!
Spor Toto Super Lig'de Fenerbahce'nin Kayserispor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından Kayserispor'un genc futbolcusu Salih Dursun, Beyaz TV'ye carpıcı acıklamalarda bulundu. Salih, Moussa Sow ve Dirk Kuyt'un kendisine, "Galatasaray icin oynuyorsunuz" dediğini soyledi. Salih ayrıca Moussa Sow'a 'Puan durumuna baktın mı?' dediğini de vurguladı. "CANER ZATEN HER MAC AYNI" Caner Erkin'in her mac aynı hareketler yaptığını soyleyen Salih, "Tabii Galatasaray'ın Fenerbahce ile arasındaki 7 puanlık fark Galatasaray'ın şampiyonluğunu artık garantileyecek olması Fenerbahce'de adrenalini yukseltti. Onlar da oynamayan bazı oyuncular vardı, biraz moralleri bozuktu. Normal şeyler aslında, onları da anlamak gerekiyor. Oyun icerisinde birbirimize girdik. Caner'in her zamanki halleri, kırmızı kart yemesi gerekir. Aynısını ben yapsam kırmızı kart yerdim. Kufur etti etmedi bir şey diyemem, ben duymadım. Sanki biz sokak cocuğuyuz, hakemin de davranışı o, futbolcuların da davranışı o. Biz onların duruşuna saygılı olmazsa biz de onlara saygı gosteremeyiz. Bu mac burada bitti, Fenerbahce'ye başarılar diliyoruz." dedi. "G.SARAY İCİN OYNUYORSUNUZ DEDİLER" Moussa Sow ve Dirk Kuyt hakkında da carpıcı bir iddiada bulunan Salih, "Moussa Sow bana, Galatasaray icin oynuyorsunuz dedi. Ben de sen puan durumuna baktın mı dedim. Niye Galatasaray icin oynayacağız dedim, bize ne dedim. Galatasaray'ın bize kazandırdığı bir şey yok ki dedim. Kuyt da aynısı soyledi bana. Sacma duşuncelere giriyorlar. Bizi kucuk buldular ama oyle olmadı. Moussa Sow, Turkce de biliyor, İngilizce de bulunuyor" şeklinde konuştu. webaslan __________________
Puan durumuna baktın mı Sow?
Galatasaray0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Puan durumuna baktın mı Sow?