Sosyal medyada Burak Yılmaz cılgınlığı !
Galatasaray0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Sosyal medyada Burak Yılmaz cılgınlığı !
-
12-10-2019, 04:19:17Kayıtlı ÜyeBurak Yılmaz'a 'Sosyal medyada en cok konuşulan sporcu' odulu verildi. Beykoz Lojistik Meslek Yuksekokulu, Galatasaray'ın ve milli takımın golcu futbolcusu Burak Yılmaz'ı, 'Sosyal medyada en cok konuşulan sporcu' odulune layık gordu. Lutfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gercekleştirilen odul toreninde, bin 250 yuksekoğretim oğrencisinin katılımıyla belirlenen isimler, en iyi haberci ve anchorman, en iyi koşe yazarı, en iyi haber programı sunucusu, sosyal medyayı en iyi kullanan sanatcı, en beğenilen blogger ve sosyal medyada en cok konuşulan sporcu dalında odullerini aldı. Odulunu oğrencilerden alan Burak Yılmaz, kursude yaptığı konuşmada, "Hepinizin farklı farklı meslek grupları var. Benim de futbol oynamak ve pozisyon gereği gol atmak. Bu odul, mesleğimi sizlere daha iyi sunmam adına cok guzel bir teşvik. Hepinize teşekkur ediyorum. Cok guzel bir gurur kaynağı." ifadelerini kullandı. Burak Yılmaz, oğrencilerle fotoğraf cekildikten sonra basın mensuplarına acıklama yapmadan Lutfi Kırdar Kongre Merkezi'nden ayrıldı. SPOR3 __________________