Alper Potuk İstedi, Aslan....!
Galatasaray0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Alper Potuk İstedi, Aslan....!
-
12-10-2019, 04:19:11Kayıtlı ÜyeEskişehirsporlu Alper Potuk'un Galatasaray'a transferinde onemli gelişmeler yaşanırken, yıldız oyuncunun duşuncesinin surecte belirleyici olduğu belirtildi.. Konuyla ilgili olarak Radyospor'da Ozgur Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Eskişehirspor'un yonetim kurulu uyesi ve basın Erdal Şahbaz, ''Alper'in transferi konusunda anlaşma zemini oluşturduk. Bu konuda kulup olarak yapılması gerekenleri yaptık; artık top Galatasaray'da'' dedi. Anlaşma aşamasına gelinmesinde en onemli faktorun Alper'in iradesi olduğuna vurgu yapan Şahbaz, ''Alper'in goruşleri elbette belirleyici oldu. Goruşmeler yapıldı; ama belirleyici olan Alper'in fikriydi. Başkanımız, Alper'le bire bir goruştu. Alper, kariyer planlaması cercevesinde bu transferin doğru bir adım olacağına inandığını soyledi. Cok daha ust duzeyde bir yarışma ortamında yer almak istedi. Başkanımız da Alper'in transferle ilgili bu duşuncesini yonetim kuruluna getirdi. Yonetim olarak uygun bulduk ve transferin onu acıldı. Alper bizim evladımızdır. Bizim icin futbolcudan daha onemlidir. Onun isteği belirleyici oldu. Galatasaray'a transfer olmak istedi. Bunun uzerine kulupler duzeyinde anlaşma aşamasına gelindi'' şeklinde konuştu. Kaynak: ajansspor __________________