Fatih Terim'in kararı Gidiyor mu kalıyor mu?
Galatasaray0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Fatih Terim'in kararı Gidiyor mu kalıyor mu?
-
12-10-2019, 04:19:04Kayıtlı ÜyeG.Saray ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamak hedefiyle ‘goreve devam’ kararı alan Fatih Terim’in, menajerine “Cimbom ile yola devam edeceğim” dediği oğrenildi... Ucuncu kez goreve geldiği Galatasaray’da, ust uste 2. kez takımını şampiyon yapmaya hazırlanan Fatih Terim, onumuzdeki sezonda da Sarı-Kırmızılı kulubun başında kalmaya karar verdi. Galatasaray ile 2 senelik daha sozleşmesi olmasına karşın, mukavelesindeki ozel madde nedeniyle, her sezon sonunda tek taraflı olarak yolları ayırma hakkına sahip olan Terim, bir kez daha kalmaktan yana karar kullandı. Ozellikle İtalya’dan ciddi teklifler alan ve şampiyonluğun ardından ayrılık kararı alacağı konuşulan tecrubeli hocanın, en buyuk hayali olan “G.Saray’ın başında Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldırabilmek” hedefini gercekleştirebilmek icin, tum teklifleri geri cevirdiği ve “1 yıl daha devam” kararı aldığı ortaya cıktı. Sezon icerisinde başkan Unal Aysal ile yaşadığı bircok fırtınaya rağmen, yine de soğukkanlılığını koruyan ve sorunların sabırla cozulmesini bekleyen Fatih Terim, sadece bir kez patlamış ve Kasımpaşa karşılaşmasının ardından gercekleştirdiği acıklamada, “Onume cıkarılan ve uğraşmak zorunda bırakıldığım şeylerden, artık son derece sıkıldım, yoruldum” ifadeleriyle tepkisini dile getirmişti. MENAJERİNE ‘KALIYORUM’ DEDİ İşte o gunden bu yana başkan Unal Aysal ile ilişkilerinde yeni bir donemin icerisine giren Fatih Terim’in, sezon bitiminde takımdan ayrılabileceği ve İtalya’dan gelen tekliflere sıcak baktığı konuşuluyordu. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde ceyrek finale cıkma başarısını gosteren ve 19. şampiyonluk icin geri sayıma gecen G.Saray’da gercekleştirmek istediği bir ruyası daha olan Terim, 1 yıl daha Florya’da kalma kararı alıp onumuzdeki sezon icin planlamalara başladı. Terim’in, İtalya’daki menajerine de haber gondererek Cimbom ile yola devam edeceğini soylediği oğrenildi. repler tavanda az yollayın ya __________________