Alper transferinde tek engel!
Galatasaray0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Alper transferinde tek engel!
-
12-10-2019, 04:18:24Kayıtlı ÜyeG.Saray ve Eskişehirspor anlaştı. Alper Potuk'un transferinde tek puruz Florya'dan kopmak istemeyen genc Emre Colak.. Galatasaray, Turk futbolunun genc bir yeteneğini daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Eskişehirspor Kulubu Başkanı Halil Unal'in onceki akşam Lig TV'de katıldığı programda "Alper Potuk, Galatasaray'a yakın" acıklamasının perde arkasını SABAH acıklıyor. Fatih Terim'in kadrosunda gormek istediği genc yıldızın transferini kulup adına yonetici Abdurrahim Albayrak ustlendi. Eskişehirspor yonetimi, Alper'in transferi icin teknik direktor Ersun Yanal'ın goruşune başvurdu. Yanal'ın "Hedefleri olan bir oyuncunun onunu kapatamayız. Kulup de para kazanır" demesi sonrasında Başkan Halil Unal ve Albayrak prensip anlaşmasına vardı. Bugun Alper ile goruşen Unal'a milli oyuncu kariyerinin gelişimi icin Galatasaray'da forma giymek istediğini iletti. Transferin onunde şu anda gozuken tek engel ise Ersun Yanal'ın da istediği Emre Colak'ın altyapısında yetiştiği kulubunden ayrılmak istememesi. Emre: Parada pulda gozum yok Alper Potuk transferinde Eskişehirspor'a verilmesi gundemde olan Emre Colak'ın Abdurrahim Albayrak ile yaptığı goruşmede gozyaşlarına hakim olamadığı ve "Benim para pulda gozum yok. Ben Florya'da kalmak istiyorum" dediği oğrenildi. Galatasaray'da yılda 400 bin Euro kazanan Emre Colak icin Eskişehirspor'un ayırdığı butcenin sezon başına 800 bin Euro olduğu ifade edildi. __________________