5 flaş karar! [GST]
Galatasaray0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- 5 flaş karar! [GST]
-
12-10-2019, 04:17:55Kayıtlı ÜyeManisa'da gercekleşen Super Kupa finalinde Fenerbahce'ye penaltılarla mağlup olan Galatasaray'da hareketli saatler başladı. Galatasaray'da 2 sene ust uste kazanılan Super Kupa'nın Fenerbahce'ye kaptırılmasının ardından 'acil durum planı' devreye giriyor. Sarı lacivertliler karşısında başarısız bir oyun ortaya koyan Galatasaray'da fırtına oncesi sessizlik dinecek! Sponsor arayışlarına devam eden sarı kırmızılı yonetim hafta icerisinde bircok onemli adım atmaya hazırlanıyor. Bunlar arasında en dikkat cekici olanı transfer... 1- STOPER BEKLEYİŞİ Semih Kaya'nın yanına yabancı bir stoper almak isteyen Galatasaray yonetimi calışmalarına devam ediyor. Doria ve Eder Balanta icin zemin yoklayan sarı-kırmızılar Balanta'nın ekibi River Plate'ye son olarak 6 milyon euroluk bir rakam sunmuştu. Cesare Prandelli'nin Kolombiyalı yıldız adayına onay vermesiyle birlikte calışmalarını hızlandıran transfer komitesi bu futbolcuyu 'Aslan' yapmanın yollarını arayacak. Sağ bek takviyesi icin Tarık Camdal ve Şener Ozbayraklı'yı listenin en başına yazan Galatasaray, bu transfer hareketini ise dondurma kararı almıştı. 2 - ASLAN'IN GOLCUSU KİM OLACAK? Didier Drogba ile sozleşme yenilemeyen ve bu oyuncunun yerine takviye yapmayan Galatasaray, Mevlut Erdinc icin St. Etienne ile pazarlık masasına otururken 5 milyon euroyu gecen rakam sonrası geri adım attı. Arsenal'in Kosta Rika'lı golcusu Joel Campbell icin de Arsene Wenger 'olur' vermezken, alternatifler hız kazandı. Burak Yılmaz ve Umut Bulut ile 3 kulvarda mucadele etmesi beklenmeyen sarı-kırmızılı ekibin hafta icerisinde yeni golcusune kavuşmasına kesin gozuyle bakılıyor. Kesenin ağzını acmaya hazırlanan yonetimin imza attıracağı isim şu an icin gizemini koruyor. 3 - YABANCI KONTENJANI Emmanuel Eboue, Lucas Ontivero ve Dany Nounkeu'yu gondermek isteyen Galatasaray noktayı koyuyor. 3 futbolcuya da her turlu kolaylığı yapmaya hazır olan sarı-kırmızılılar beklenen gercekleşmezse fesih hakkını kullanacak. 4- FLORYA İLE YONETİM ARASINDA BİR BAĞ Sarı-Kırmızılı ekipte, Florya ile yonetim arasında bir bağ kurması icin Sportif Direktor olarak duşunulen Erdal Keser, Prandelli engeline takılırken camianın ileri gelen bircok ismi tarafından da istenmemişti. Gecen sezon Tomas Ujfalusi'nin yuruttuğu koltuk sahibini bekliyor. 5 - AYSAL GUVEN TAZELEYECEK Fatih Terim, Ali Durust ve Abdurrahim Albayrak ile yolların ayrılmasıyla birlikte Unal Aysal'a karşı artan muhalefet, Aysal'ın canını sıkmaya başladı. Guven tazelemek isteyen deneyimli idareci, birlik mesajını yenileyecek. 4. yıldızın takılması icin bircok fedakarlığa hazır olan Aysal, yonetimi kenetlemeye calışacak. kaynak:webaslan __________________