''Pitbull’u Volkan’dan daha cok seviyorum''
Galatasaray0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- ''Pitbull’u Volkan’dan daha cok seviyorum''
-
12-10-2019, 04:16:42Kayıtlı ÜyeGalatasaraylı Felipe Melo, Super Kupa macından Fenerbahceli Volkan Demirel'in kendisini hedef alan acıklamaları hakkında konuştu.. Brezilyalı oyuncu, Volkan'ın soylediği sozlere 'Pitbull'u Volkan'dan daha cok seviyorum' diyerek tepki gosterdi. Galatasaraylı Felipe Melo, Fenerbahce kalecisi Volkan Demirel'in kendisi icin kullandığı "Belediye gereksiz sokak kopeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" acıklamasına yanıt verdi.. Radyospor'a konuyla ilgili konuşan Brezilyalı oyuncu,"Volkan'ın hakareti bana değil, Pitbull kopeklerine karşıydı. Ama ben Pitbull kopeklerini ondan daha cok seviyorum" dedi. Fenerbahce derbisinin kendileri icin geride kaldığı belirten Melo, ligin ilk haftasında oynayacakları Bursaspor macını duşunduklerini soyledi.. Hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu ifade eden Brezilyalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi konusunda ise "Galatasaray olarak o platformda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımıza galibiyet sevincleri yaşatmak istiyoruz" ifadesini kullandı. NTVSpor __________________