"Bizim Ucakla Gel Abdurrahim" NELER YAŞANDI ? ''BİZİMLE GEL'' Super kupa finalini izledikten sonra takımla donmeyi duşunen Abdurrahim Albayrak, “muhalefettesin” diye geri cevrildi. Olayı oğrenen Terim arayıp “Bizim ucağa bekliyoruz” dedi ama Abdurrahim Albayrak maca kalmayıp kendi başına İstanbul’a geldi. Galatasaray eski yoneticisi Abdurrahim Albayrak’ın yonetim tarafından takım ucağına alınmaması sarı kırmızılı camiada tartışma yarattı. Peki, camiayı şoke eden bu olay nasıl gercekleşti? İşte krizin tum detayları ve perde arkası… Abdurrahim Albayrak, Super Kupa finali icin cumartesi gunu İzmir’e geldi. Planı, pazartesi akşamı Manisa’ya gecip G.Saray’ı izlemekti. Bileti de hazırdı. İstanbul’a donuş ucak biletini ise almamıştı. Duşuncesi final macı sonrası takımla birlikte donmekti. Albayrak, idari menajer Cenk Ergun’u aradı. Takımla donme arzusunu iletti. Aldığı yanıt şu oldu: “Hocanın bir kararı var. Takım dışından kimseyi ucağa almak istemiyor. Ama yine de yonetime bir soralım, sizin icin ozel bir durum olabilir mi?” MADEM PRANDELLİ İSTEMİŞ... Sonrasında da yoneticilerin, “Abdurrahim’e soyleyelim, hocanın kararına saygı duysun” dediği haberi geldi. Bu yanıt uzerine Albayrak, konuyu gundeminden cıkardı. Ancak ertesi gun Galatasaray kafilesi İzmir’e geldiğinde, takım ucağındaki kalabalık, Albayrak’ı sarsmaya yetti. Cunku ucakta futbolcular ve yoneticilerin dışında bir cok kongre uyesi ve taraftar da vardı. Herkesin bindirildiği takım ucağının kendisine ozellikle kapatıldığı izlenimini aldı. Yine de telefon edip olayı net olarak anlamak istedi. Soruları karşısında karşı tarafta kısa bir sessizlik oldu. Albayrak anlayacağını anlamıştı, telefonu kapattı, şoke olmuştu. OZKAN OLCAY’DAN ŞOK SOZLER Kararını verdi. Super Kupa finalini izlemek icin Manisa’ya gitmeyecekti. Valizlerini topladı ve biletini aldı. Ancak İzmir’den ayrılmadan once otele giderek takıma başarı dilemek ve 2. başkan Ozkan Olcay ile konuşmak istedi. Olcay’a ucak krizini anlatan Albayrak, aldığı karşılıkla bir kez daha sarsıldı: “Bu bir bayrak yarışı Abdurrahim. Siz muhalefetsiniz. Lutfen alınma.” Eski yonetici, “Ne muhalefeti? Ben her zaman Galatasaray’ın hizmetinde değil miyim? Takıma ne zararım olabilir” diyerek oteli terketti. BURADA DAHA FAZLA KALAMAM Albayrak, olay yayılmasın diye iki kişi dtışında kimseye konuşmamıştı ancak Fatih Terim, konuyu oğrenmişti. Hemen eski mesai arkadaşını arayıp Albayrak’ı Futbol Federasyonu ucağına davet eden Terim, “Abdurrahim, olayı duydum ve cok uzuldum. Biz mactan hemen sonra İstanbul’a doneceğiz. Sen de bizimle gel. Federasyon ucağına bekliyoruz” dedi. Ancak moralsiz Abdurrahim Albayrak, Terim’e teşekkur etti ve mac sonunu bekleyemeyeceğini bildirip İzmir’den ayrıldı. Kaynak : Webaslan
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- "Bizim Ucakla Gel Abdurrahim"