Galatasaray'da başkan Unal Aysal'ın "transferini cok istiyorum" dediği Lukas Podolski'yle ilgili sıcak gelişmeler oluyor. Arsenal menajeri, Arsen Wenger, tecrubeli futbolcunun Beşiktaş macı kadrosunda olduğunu soylemiş, ancak "şimdilik ayrılma ihtimali az" diyerek, aslında, olası bir transferin gercekleşebileceği ip ucunu vermişti. ''Başkan'ın cok istediğini biliyorum'' Radyospor'a acıklama yapan futbolcunun Turk menajeri Ali Pektaş, "Başkan Unal Aysal'ın Podolski'yi cok istediğini biliyorum. Kendi beyanlarının yanı sıra, kendi bilgilerim doğrultusunda da bunu biliyorum. Bana gore Galatasaray icin cok iyi bir transfer olur. Ayrıca hemen uyum sağlar" dedi. İtalyan ve Almanlar cok bastırıyor Bu olumlu mesajlara karşın, Alman futbolcu icin başka takımların da devrede olduğu biliyor. Son Everton macının kadrosuna alınmayan ve ozellikle Alman basınının "Arsenal'dan ayrılması neredeyse kesin" ifadeleriyle son durumunu tanımladığı Podolski icin Juventus ve Wolsfburg tekliflerini verdi. Ali Pektaş, konuyu doğrulayarak, "Hem İtalya hem de Almanya'dan ciddi teklifler var. Bu hafta icerisinde durum netleşir" dedi. kaynak:eurosport __________________