Soylenildiği gibi değildi"
Galatasaray0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Soylenildiği gibi değildi"
-
12-10-2019, 04:15:43Kayıtlı ÜyeGalatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, Fenerbahce ile oynadıkları TFF Super Kupa macında bahsedildiği kadar yuksek bir tansiyon olmadığını duşunduğunu soyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Kulubu'nun ev sahipliğinde duzenlenen Lukoil Cocukların Şampiyonlar Kupası turnuvasının final macını izleyen Wesley Sneijder, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahce ile oynanan son macla ilgili tartışmaların hatırlatılması uzerine Hollandalı futbolcu, "Diğer derbi maclara baktığımda, Fenerbahce derbisiyle ilgili bahsedildiği gibi saha icinde yuksek bir tansiyon gormedim. Bununla ilgili ovgude bile bulunulabilir. İki takım da bence sadece maca odaklandı. Bunun şoyle bir sıkıntısı var, taraftarlar kazanmak istiyorlar ve bunun icin oyuncular uzerinde baskı oluşturabiliyorlar. Bu gerginliğe yol acabiliyor. Cunku herkes kazanmayı istiyor. Ortada şoyle bir gercek var ki bu sıradan bir mac değil, derbi. Bunlar da normal şeyler. Biz profesyoneller olarak elimizden geleni yapıyoruz diye duşunuyorum" dedi. Fenerbahceli Volkan Demirel ile Galatasaraylı Melo arasında meydana gelen gerginliğin sorulması uzerine Sneijder, "Bu tip maclar oynuyorsanız, boyle şeyler yaşanabiliyor. Bu konuda bir şey soylemek istemiyorum. Bu Turkiye Futbol Federasyonu'nun konuşacağı bir konu. Benimle ilgili bir şey olmadığını duşunuyorum. Maclarda bu tip şeyler yaşandığını goruyoruz ama bununla ilgili kararı alacak olan federasyondur" yanıtını verdi. "İYİ OYNADIĞIMIZI SOYLEYEMEM" Galatasaray'ın oynadığı hazırlık maclarında ve son Fenerbahce derbisinde gol pozisyonuna girmekte sıkıntı cektiği ifade edilerek, takımın yıldızı olarak bu konuda ne duşunduğu sorulan Hollandalı yıldız, "Benimle ilgili beklentinin yuksek olması onur verici bir şey ve son macımızda en iyi performansımı sergilediğimi soyleyemem. Kendimizi geliştirmemiz lazım. Şu anda iyi oynadığımızı kesinlikle soyleyemem. Hocamız değişti. Birlikte oynamaya, takım olarak birlikte calışmaya ihtiyacımız var. Bunun icin de onumuzde vakit bulunuyor. Cumartesi gunu yapacağımız Bursaspor macına hazır olmalıyız" değerlendirmesinde bulundu. Fenerbahce macında oyundan erken alınmasına da acıklık getiren Sneijder, "Bu sakatlıkla ilgili bir durum değil cunku benim bir sakatlığım yok. Mactan once 60 dakika oynamam konusunda bir karar aldık. Cunku kısa bir hazırlık donemi gecirdim. Bu nedenle 60 dakikalık bir sureyle başlamamın benim icin daha iyi olacağını duşunduk. Macın tamamında oynamam riskli olabilirdi. Cumartesi gunu cok onemli bir lig macımız var ve bu nedenle benim icin ideal olanı buydu" şeklinde konuştu. kaynak:ntvspor __________________