MELO:Ben Pitbull Kopeklerini Volkan'dan Daha Cok Seviyorum
Galatasaray0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- MELO:Ben Pitbull Kopeklerini Volkan'dan Daha Cok Seviyorum
-
12-10-2019, 04:14:36Kayıtlı ÜyeFelipe Melo, kendisi icin "Belediye gereksiz sokak kopeklerini zehirlesin." ifadesini kullanan Volkan'a "Ben pitbull kopeklerini kendisinden daha cok seviyorum." dedi. http://www.hizliresimyukle.com/image/PMby Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, Radyaspor'da katıldığı programda Fenerbahceli Volkan Demirel ile yaşadığı polemik hakkında konuştu. "BEN Pitbull'LARI VOLKAN'DAN DAHA COK SEVİYORUM" Melo, kendisi icin "Belediye gereksiz sokak kopeklerini zehirlesin. Yoksa bu iş bana kalacak" diyen Volkan Demirel'e yanıt verirken; "Volkan Demirel'in hareketi bana değil, Pitbull kopeklerine karşıydı ama ben Pitbull kopeklerini ondan daha cok seviyorum. Bu konuda daha fazla yorum yapmaya gerek yok, daha fazla bir şey soylemek son derece gereksiz bir davranış olur" dedi. "GECMİŞ GECMİŞTE KALDI" Melo Fenerbahce macını artık unuttuklarını da ifade ederken, "Gecmiş gecmişte kaldı, gecmişle ilgili konuşmak istemiyoruz, sonraki maclara bakıyoruz. Bursaspor macı bizim icin onemli ve buna bakıyoruz" dedi. "TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK BİZİM İCİN COK ONEMLİ" "Şu anda konsantrasyonumuzu tamamen lige cevirdik, Bursaspor macıyla lige iyi başlamak cok onemli" diyen Melo, şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade ederken, "Taraftarımız icin onemli başarıları yaşamak ve şampiyon olmak istiyoruz, taraftarımızı mutlu etmek bizim icin cok onemli" ifadelerini kullandı. "DEVLER LİGİ'NDE ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ" "Şampiyonlar Ligi hakkında da konuşan Melo, "Şampiyonlar Ligi her zaman zorludur, bu sene de zorlu olacak ama ben rakip belli olmadan konuşmak istemiyorum. Biz Galatasaray olarak o platformda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımıza galibiyet sevincleri yaşatmak istiyoruz" dedi. Melo bir soru uzerine ise "İstanbul'da cok yaşamaktan dolayı cok mutluyuz, ailem ve ben burayı evimiz ve kendi ulkemiz gibi goruyoruz" dedi. __________________