Bak Hele Bak Bak, Adam Satmazmış !
Galatasaray0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Bak Hele Bak Bak, Adam Satmazmış !
-
12-10-2019, 04:13:31Kayıtlı ÜyeBak Hele Bak Bak Adam Satmazmış ! Su satarmış ta adam satmazmış, bırak bu ayakları Emre, senin gercekte kim olduğunu ne olduğunu iyi biliyor bu taraftar Arkadaşlar buyrun Emre'nin demeclerine Yorumlar sizlerin..... Emre Belozoğlu'ndan Volkan Demirel'e destek !.. Fenerbahceli Emre Belozoğlu, "Belediye sokak kopeklerini zehirlesin" gondermesiyle tepki ceken Volkan Demirel'e destek verdi. Super Kupa macı sonrası Fenerbahce takım otobusu bayram yeri gibiydi. Tum sarı lacivertli futbolcular Galatasaray'ı yenip sezonun ilk kupasını almanın sevincini yaşarken, Fenerbahce TV mikrofonlarına ilginc acıklamalar yaptılar... Emre Belozoğlu: Fenerli'nin Fenerli'den başka dostu yok Biz statta su sattık ama adam satmadık. Tamamen destekliyorum Volkan'ı. Herkes bilsin ki, Fenerbahceli'nin Fenerbahceli'den başka dostu yok. Oyuncusuyla yoneticiyle herkes birbirinin kıymetini bilsin. Bu sene 3 kupa var; birini kaldırdık, Allah nasip ederse diğer ikisini de kaldırırız. Caner Erkin: Nasıl kacırdım ben de anlamadım Maca cok iyi başladık ve oyle de devam ettik. 90 dakikada da rahat bitirebilirdik. Galaatasaray'a neredeyse hic pozisyon vermedik. Penaltı kacırmayı ben de beklemiyordum. Cok iyi vuramadım. Evet saha kotuydu, cukurlar vardı ama, penaltı atamamamın sahanın kotuluğuyle alakası yok. Selcuk Şahin: 5-0 bitebilirdi Ezeli rakibimizden kupayı almak bizi cok mutlu etti. Cok iyi mucadele ettik. Mac daha once bitebilirdi. 4-0, 5-0 bitebilirdi. Yanlış saymıyorsam 10. kupam oldu. Cok mutluyum o yuzden. Macta en unutamadığım an Caner'in penaltı. Sanırım Caner yakından atmayı sevmiyor! Penaltı kolay geliyor kardeşime. Bana gore macın adamı Bekir. Spor yazarları Muslera'yı secti ama bence macın adamı Bekir'di. Emmanuel Emenike: Macın en iyisi bendim ! Şukurler olsun kazandık. Volkan'ı tebrik ediyorum. Macın en iyisi bendim (guluyor). Tabii ki de Bekir'di. Tum macı kontrol eden taraf bizdik. Sadece gol eksikti, gol atmayı başaramadık normal surede. Pierre Webo: Oğlumun dedesine armağan Bu kupayı oğlumun dedesine armağan etmek istiyorum. Cunku onceki gun vefat etti. Macın en iyi adamı ise bence takımdı. Bugun gercekten takım halinde oynamayı iyi becerdik. Kaynak : Eurosport __________________