Sneijder Selcuk İnan’a isyan etti
Galatasaray0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Sneijder Selcuk İnan’a isyan etti
-
12-10-2019, 04:12:07Kayıtlı ÜyeTurgay Şeren'in cenazesinde Sneijder, Selcuk İnan'a cezalar hakkında boyle sitem etti. Yonetimin 14 isme uyguladığı cezalar arasında en ağırına maruz kalan Hollandalı, tatilini yarıda kesip kaptana sisyan ederek olan bitene anlam veremediğini soyledi. Galatasaray’da son donemde yaşann gelişmeler tum takımı etkiledi. Yonetimin başta Sneijder olmak uzere 14 futbolcuya ceza kesmesi sarı-kırmızılı oyuncuların tepkisini cekmeye devam etti. Efsane kaptan Turgay Şeren’in cenazesinde bir araya gelen Sneijder ve Selcuk İnan arasında yaşanan ilginc diyalog dikkatlerden kacmadı. Uzun sure birbirlerine sarılan ikili, kısa bir durum değerlendirmesi yaptı. Uygulanan cezaların bir sacmalık olduğunu dile getiren Sneijder, “Olan bitene anlam veremedim. Neden boyle bir uygulama yapıldı.” derken, kaptan Selcuk İnan ise arkadaşına “Yapılanları ben de doğru bulmuyorum. Dondukten sonra mutlaka bu konuyu konuşalım” dedi. SOĞUK SAVAŞ Wesley Sneijder ile başkan Dursun Ozbek arasında yapılması planlanan toplantı bir turlu gercekleşmiyor. İki taraf da verilen cezalar hakkında goruşmeye yanaşmazken, adeta soğuk savaş başladı. Takımdaki bu iletişim kopukluğunun sahaya nasıl yansıyacağı da merak konusu. Acık Mert Korkusuz __________________