Bruma Galatasaray taraftarını coşturacak
Galatasaray0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Bruma Galatasaray taraftarını coşturacak
-
12-10-2019, 04:10:32Kayıtlı ÜyeGalatasaray'ın Portekizli genc futbolcusu Armindo Bruma acıklamalarda bulundu. Real Sociedad'da olgunlaştığını dile getiren Portekizli futbolcu, "Daha iyi bir Bruma ile Galatasaray taraftarlarının karşısındayım" dedi. Bruma, ulkesi Portekiz’in EURO 2016’daki şampiyonluğu icin, “Portekiz bunu hak etti. Onemli bir başarı. Ben ve butun Portekizliler bu şampiyonlukla gurur duyuyoruz. Artık bu başarının ustune koymak, bu başarıyı devam ettirmemiz lazım” dedi. Bruma, Portekiz’in yıldızı Ronaldo hakkında ise, “O spektakuler ve mukemmel bir oyuncu. Onemli işler yapıyor. Ulkemize gurur veriyor. Fransa macında sakatlanmasına uzuldum. Umarım kısa zamanda hem Real Madrid hem de Portekiz icin iyi işler cıkarmaya devam eder” şeklinde konuştu. Portekizli genc futbolcu, Deniz Gulen’in milli takım kariyeri hakkındaki soruya “Once kulup takımında iyi işler yapmanız lazım. Ben de takımımda onemli işler yapıp milli takıma secilmek istiyorum” yanıtını verdi. İsvicre kampını da değerlendiren Bruma, “Guzel bir otelde, sahada ve ortamda kamp yapıyoruz. Yeni hocamızın ozellikle genclere cok faydası oluyor. Onemli başarılar geleceğini duşunuyorum” dedi ve kişisel gelişimini şu sozlerle acıkladı: “İlk baştaki Bruma ile şimdiki Bruma arasında fark var. İspanya’ya gidip La Liga’da gelişme kaydeden bir Bruma var. Şimdi geri dondum. Daha iyi bir Bruma ile Galatasaray taraftarının karşısındayım.” Acık Mert Korkusuz __________________