Galatasaray ikinci yarı hazırlıklarına bugun start verirken ,Teknik Direktor Skibbe'nin calışma oncesinde futbolcularıyla bir toplantıda "Cok stresli bir doneme giriyoruz. Tek isteğim ve beklentim sadece şampiyonluğa konsantre olmanız. Ben hepinize yurekten inanıyorum" dediği oğrenildi. Skibbe'nin sozlerine şu şekilde devam ettiği ortaya cıktı : "İlk yarıda yaşadığımız tum olumsuzluklara rağmen iyi yerdeyiz. Ama esas şimdi maraton koşusunun en onemli virajına giriyoruz. Herkes işine dort elle sımsıkı sarılacak. İyi veya kotu herşey bu aile icinde kalacak. Hep omuz omuza olmak zorundayız. Eğer biriniz omuzunuzu biraz cekerseniz o topluluk sarsılır. Başarıya giden tek yol sevgi ve inanctır. Şampiyonluğu yakalamamız kesinlikle bir mucize değil. Cunku bu ekip yani biz bunu yapacak kalitedeyiz" Alman Teknik direktor toplantının son bolumlerinde de savunma oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada " İlk yarının genelinde iyidiniz ama bazen inanmakta zorlandığım akıl almaz hatalar yaptınız. Şimdi herkes birbirini daha iyi tanıyor. Daha dikkatli olmanızı istiyorum. Cunku sizlerin yuku herkesden daha fazla" şeklihde ifadeler kullandığı belirtildi. ligtv __________________