GS'den cocuklara 'şike' mektubu! GS Store'nin yeni koleksiyonun tanıtıldığı gecede 'buyuklere anlatmaktan yoruldum' diyen başkan yardımcısı Adnan Ozturk, cocuklara hitaben bir mektup okudu. Adnan Ozturk, mektubunda şu goruşlerine yer verdi: ''Sevgili cocuklar, sevgili gencler, biz sporu yonetenler olarak iyiyi, doğruyu, guzeli sonuna kadar savunup, kotuyu anında cezalandırıp, sizlerin hayatından cıkartacak kadar guclu olamadığımız icin, salonlarda, statlarda, sizi ailelerinizle gerektiği şekilde ağırlayamadığımız, sizlere guzel ve eğlenceli sozlerle bezenmiş heyecan yerine, kufur ve nefret oğretmeye calışanlara engel olamadığımız icin ozur diliyorum. Dun ve bugun yaptığımız ayıplar ve hataların bedelini odemeyip, gelecekte tum dunyada sizlere, şikeciler damgası vurduracak hareketler yapmayı duşunecek kadar bencil olabildiğimiz icin, asıl gorevimizin, sizleri yetiştirmek olduğunu unutup, kendi aramızda, kişisel hırslarımız icin kavga ederken, spora ve sporculara olan sevginize zarar verdiğimiz, hayal dunyanızı kirlettiğimiz icin, kafanıza şişe atılmasını engelleyemediğimiz, atıp kacanları bulamadığımız icin ozur diliyorum, Batuhan senden ozur diliyorum. Cocuklar, gencler sizlerin olduğu yerde umutsuzluk, cirkinlik olamaz, olmamalı. Kendimizi, hatalarımızı duzeltmek, onur, gurur, şeref ve gercek liderliğin, spordaki anlamını sizlere oğretmek ve yaşatmak icin Galatasaray olarak, daha cok ve cesurca calışacağımıza soz veriyorum.'' İLKBAHAR - YAZ Bu arada Adnan Ozturk, 'Ozhan Canaydın Genc Galatasaraylı' konseptiyle gercekleştirilen koleksiyonun tanıtımında, kızıyla birlikte modellik yaptı. Ayrıca, yonetici Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Cemil Albayrak'ın da modellik yaptığı defilede, urunleri unlu mankenler ve Galatasaray altyapısından sporcular tanıttı. Down sendromlu cocuklar da urunlerin tanıtımında yer aldı. Kaynak:ntvmsnbc.com __________________