HotAsızCoolOlmaz Kimdir kendinden bahseder misin ? Ben Erhan, 94 Samsun doğumluyum ve Samsun'da yaşıyorum. Oğrenci statusundeyiz hala universite sınavından cıktık bi yerlere yerleşme cabasındayız. ForumTR ile nasıl tanıştın? Forumla belki de herkes gibi Knight Online sayesinde tanıştık, o donemde oyun zevki doruktaydı. Knight bolumu cok aktifti. Sonra yavaş yavaş bizim bolume kaymaya başladık şuanda tek aktif olduğum bolum burası. Neden Galatasaray? Aslında Beşiktaş'lıların cok olduğu bi sulaleden gelmeyim. Kucuklukten beri Beşiktaş'lı yapmaya calıştılar ama Galatasaray bana daha sempatik geldiği icin Galatasaray'lı oldum. Belki de o donem herkesin sokakta gezdiği klasik 10 numara olan Marshall reklamlı Hagi forması da beni cekmiş olabilir. Galatasaraylılık nasıl bir duygu? Galatasaray'lılık diğer takımlara gore ayrı bir duygu tabi. Turkiye sınırı icerisi dışında avrupa karnesi cok iyi olduğundan, milli takıma iskelet oyuncular gonderdiğinden gurur kaynağımız. Daha once hic Galatasaray macına gittin mi? Şuana kadar Samsun'da yaşadığım icin 2 sezon once Samsunspor - Galatasaray (2-4) efsane maca gitmiştim. Bilet bulamadığımdan Samsun tribunundeydim fakat orada benim gibi binlerce insan vardı. İlk yarıyı 2-0 yenik kapattık. O sene oynanan guzel futbol bana umit veriyordu 2.yarı icin. Aslında burada puan kaybetsek bile ben bir parca sevinecektim memleket takımı puan alıyor diye. Ama muthiş geri donuş vardı. Semih perdeyi acmıştı duran topta. Arkasından Selcuk, Baroş ve Sercan'ın golleriyle evimize mutlu donmuştuk. Ne sıklıkla orijinal urun satın alıyorsun? Genelde kışlık urun pek almam. Yaz sezonu sevdiğimden yazdan yaza diyebilirim. Yenilmez Armada icin genel olarak sezonu ve şampiyonluk serisinin 7. macına cifte standartlardan dolayı cıkmadı bu gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsun ? yonetimin tutumunu doğru buluyor musun ? Takımımımız oncelikle bana gore harika bir sezon gecirdi. Sezon başı Jawai ve Gordon sezonu kapattılar, Ersin ve Marko ise uzun sure yoktu. Bunlar buyuk etkenler tabi. Yerli isimlerimiz sık sık sakatlandı. Takviyeler geldi derken eurolig'de muazzam bir başarı bana gore. Cunku takımın gucu bir yere kadar, rotasyon yapamıyorduk. Ligde ise finale kadar geldik, ustelik rakipten 6 macı baz alırsak bence cok daha iyi oynadık dar imkanlarla. Her takım saha avantajını iyi kullandı. Olaylar oldu, TBF bence sağ duyulu karar veremedi son maca. Zaten F.ulker- Efes serisi vardı gecen senelerde. Adamlar şampiyon oldu Fener'in sahasında ve dayak yediler resmen, o olaylar bizim takımımız icinde gecerli. Can guvenliği her şeyden onemlidir. Yonetimimizi destekliyorum bu kararından dolayı takım şampiyon gibi karşılandı, şampiyon primleri verildi. Adil bir karar olsa o maca cıksak Fener yense tebrik ederdik, oyuncularımızıda bağrımıza basardık. Mancini ile yollarımız ayrıldı bu konuda neler soylemek istersin ? Mancini malum Terim - Aysal ilişkisinden sonra geldi tabi ortalık karışıktı. Devre arasına kadar kimse bişey diyemezdi de zaten. Devre arası rakibi yakalamak icin artık takviye felan ne lazımsa takviye edildi. Sonuc fiyasko oldu. Şampiyonlar liginde ozellikle Chelsea 2.macı benim icin hayal kırıklığı oldu. Gol lazım olan bir macta kaleye isabetli şut dahi atamayan takım vardı sahada. Oyuncularında payı var tabi ama ben baş hedef olarak Mancini derdim. Fiyasko transfer derken sene bitti. Turkiye kupası var elimizde. Yeni sezona Mancini'li giriceğiz gibi bakıyorduk ama bana surpriz oldu biraz. Takımımızın başında hangi teknik adamı gormek istiyorsun ? Aysal takıma Turk hoca gelmeyecek demesinden sonra ben Alman ve Hollandalı hocalara bakıyorum, gectiğimiz gunler Tuchel cok yazıldı ama resmen goruşmeler bitti. Tuchel 1 sene dinlenmek istiyormuş. Benim gonlum Gerets'den ama boyle bir ihtimal var mıdır bilemem keşke gelse ama bana gore Low veya Jurgen Klinsmann gelecek diye duşunuyorum. Takımımızda Hajrovic sorunu fifa'ya taşındı neler soylemek istersin ? yollarımız ayrılacakmı bu isimle ? Hajrovic geldiği gunden beri bana tam anlamıyla super bir mac izletmedi kendi adına. Az buz birşeyler yapmaya calıştı ama bana gore Amrabat kalsa cok daha hayırlı olurdu bizim icin. Kendisi duğun diye gitti yurt dışına ama davalar felan oldu artık ne planlıyorsa iletişimi kesti iyice kulupten, vallahi 2.Ribery vakası diyorlar ama bu adamdan Ribery'in %15'i bile cıkmaz. Gitse uzulmem aksine gitsin yabancı sıkıntısından kurtuluruz bir parca. Takımda yeni sezonda gormek istediğin isimler varmı ? Şampiyonlar ligi ve Ligi duşunerek ? Takımda oncelikle yerli takviyesi olarak Olcan derim. Cok formda bir sezon gecirdi. Trabzon ile avrupa maclarında da gayet iyi oynadı. Avrupada bile sırıtacak bir isim değil. Yerli olarak onceliğim Olcan tabi ki Kanat mevkiimiz ağlıyor şuanda. Yabancı olarak onceliğim yok. Once ic yabancılarımız temizlenmeli diye duşunuyorum. Dunya kupasındaki oyuncularımızın performansları hakkında ne duşunuyorsun Sniejderle ilgili haberler cıkıyor ? Oynayan oyuncularımızdan Hajrovic, Dany, Chedjou evine erken dondu. Zaten iyide oynamadılar. Muslera & Sneijder epey yol giderler gibi gorunuyor. Muslera gayet iyi fakat Sneijder hala acılamadı gibi. Grup maclarında kendini tam gosteremedi ama bundan sonrasında guveniyorum Sneijder'i herkese gostericek. Drogba ise artık oyuncumuz diyemiyorum ama 11 başlatmıyorlar zaten 70'den sonra giriyor. Son olarak neler soylemek istersin ? Son olarak bolumde aktif olduğum 5. senem felan, cok renktaş tanıdım. Buradan tanıştığım insanlar oldu. Hala buradan konuştuğumuz 10 kişi felan var. Valla biz buralardayız herkesi az cok tanıyoruz yeni arkadaşlar ediniyoruz.
Bu keyifli roportaj icin HotAsızCoolOlmaz ' a teşekkurlerimi sunuyorum.