"Canaydın'ın kemiklerini sızlatmayın"
Galatasaray0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- "Canaydın'ın kemiklerini sızlatmayın"
-
12-10-2019, 03:59:29Kayıtlı ÜyeGalatasaray Kulubu eski başkan adaylarından Yılmaz Tokoz, sarı-kırmızılı kulubun mevcut yonetimini istifaya cağırdı. Yılmaz Tokoz, Taksim Point Hotel’de duzenlediği basın toplantısında, Galatasaray Kulubu’nun kotu yonetildiğini savunarak, "105 yıllık Galatasaray tarihinin en kotu performansını sergileyen profesyonel futbol takımını kuran Galatasaray yonetimine sesleniyorum; kulubun menfaatini on palana alarak, cekilip, tarihteki yerinizi alın" dedi. Sarı-kırmızılı yonetimin ozellikle futbol takımının yapılanmasında onemli hatalar yaptığını ve bunun da başarısızlığı getirdiğini ileri suren Tokoz, "Yanlışlarına ilaveten son gunlerde iclerinde gorduğumuz catlak ve anlaşmazlıklar cok vahimdir. Bu gibi durumlardan tum yonetim kurulu uyeleri tam sorumlu olmayabilirler. Ancak istifa gibi son derece şerefli bir muessese vardır, ki bazı liyakatli yoneticilerin bu yolu sectiğini memnuniyetle goruyorum. Lutfen, taraftarlarımızın sembolu olan ve kuluple yaşıt 105 yaşındaki Fatma Nine’yi artık daha fazla uzmeyin ve sevgili kardeşim Ozhan Canaydın’ın kemiklerini sızlatmayı bırakın" diye konuştu. Yılmaz Tokoz, Galatasaray Kulubu’nun borcunun Ozhan Canaydın doneminde 41 milyon lira olduğunu, şimdi ise borcun 262 milyon liraya yukseldiğini iddia ederek, bu konuda yonetimden bir acıklama beklediğini de dile getirdi. Bundan sonra kulup başkanlığına aday olmayı duşunmediğini anlatan Tokoz, ancak, mevcut yonetime karşı aday cıkartmak icin calışmalarda bulunacağını sozlerin ekledi. AA __________________