Galatasaray Spor Kulubu’nden “280.000 Okul Defteri”
Galatasaray0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Galatasaray Spor Kulubu’nden “280.000 Okul Defteri”
-
12-10-2019, 03:58:18Kayıtlı ÜyeGalatasaray Spor Kulubu’nden “280.000 Okul Defteri” Galatasaray Spor Kulubu Oğretmenler Gunu Etkinlikleri Kapsamında, İlkoğretim Oğrencilerine 280.000 defter armağan etti. Galatasaray Spor Kulubu ve İstanbul Milli Eğitim Mudurluğu işbirliği ile yurutulecek “Defterler de Bizden” kampanyasının basın toplantısı bugun Başkan Adnan Polat, İl Milli Eğitim Muduru Dr. Muammer Yıldız, profesyonel futbol takımı oyuncularımızdan Emre Colak, Mehmet Batdal, Cumhur Yılmazturk ve ilkoğretim okulu oğrencileri katıldı. Başkan Adnan Polat basın toplantısında şunları soyledi: "2011 yılı Galatasaray Spor Kulubu'nun dev potansiyelinin hem sportif hem de kurumsal anlamda kendini gostereceği bir yıl olacak. Faaliyete gecireceğimiz bircok projede ozellikle onem verdiğimiz konuların icinde eğitim ve gencler yer alacak. 1928 yılında Ataturk, Oğretmenler Gunu olarak 24 Kasım'ı oğretmenlere armağan etmiştir. Biz de bu cercevede 24 Kasım Haftası'nda Lisansiyemiz Rotamat Basım Yayın Ltd. Şti. ile urettiğimiz 280.000 adet ozel okul defterini bu yıl oğrenime başlayan 220.000 ilkoğretim birinci sınıf oğrencilerine ve dezavantajlı bolge okulu oğrencilerine Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Milli Eğitim Mudurluğu nezdinde dağıtmaya başlıyoruz, ayrıca bir cok armağanlarla da kampanya desteklenecek." Dr. Muammer Yıldız ise; "Diğer kuluplerimizle olduğu gibi, Galatasaray Spor Kulubu ile olan bu eğitim projemiz ilimiz icin ilkler arasında yer almaktadır. Takım farkı gozetmeksizin sporun kardeşliğe, dostluğa arac olduğu bilinciyle ilkoğretime yeni adım atmış olan on binlerce oğrencimize bu kampanya ile ulaşmak bizleri mutlu ediyor ve oğrencilerimizin yuzlerinde goreceğimiz sevinc bizleri daha da motive ediyor. Ayrıca, bu kampanyanın Oğretmenler Gunu haftasıyla birleşmesi dolayısıyla; oğrencilerin oğrenme, oğretmenlerin de oğretme motivasyonunu arttıracağından, oğretmenlerimize de armağan teşkil edecektir. Goreve geldiğimiz gunden beri, eğitim oğretim alanında en az bir oğrencimizin bile yararına olan her faaliyete, projeye ve calışmaya evet diyoruz. Bu kampanyanın, Galatasaray Spor Kulubu ile başlatılmış ve gelecekte de devam etmesini umit ettiğimiz işbirliklerin ilk adımı olarak gormek istemekteyiz. Katkısı bulunan herkese teşekkur eder, bu tarz projelerin devam edeceğini umarım" dedi. Kaynak; Galatasaray Spor kulubu Resmi İnternet sitesi. __________________