Evet başlıyoruz mac oncesi Fenerbahce bolumundeki yorumlar gulmeye hazırmısınız Konumuz 2 bolumden oluşacaktır mac onu ve mac sonu şeklinde. Alıntı:
Bu macta Galatasaray'ın mutlaka puan kaybetmesi lazım. Karabuk spor son 9 hatfada sadece 8 puan kazanabildi. Karabuk Kume duşme riski cok fazla olmasada bu mactan mutlak 3 puan sloganıyla cıkıcağını duşunmekteyim. Bunun icin bu macı Karabuk alır gibi geliyor.
Alıntı:
Parcala şunları Karabuk!!! Medyanın balonunu patlat!!!
Alıntı:
2-2 bitcek gibi icime doğdu
Alıntı:
Galatasaray'ın puan kaybı yaşayacağını duşunuyorum. Umarım yanılmam.
Alıntı:
GalatasaraYın başında Fatih Terim olmadığı butun maclarda Galatasaray zorlandı. Şimdi Fatih Terim 9 mac yok, puan kaybedeceklerini duşunuyorum.
Alıntı:
lua lua şov yapcak.
Alıntı:
lua lua x2
Alıntı:
6s puan kaybeder 2-1
Alıntı:
Gs nin bu hafta puan kaybedeceğini duşunuyorum .
Alıntı:
karabuk yıpratır gs yi terimde yok bakalım.
Alıntı:
İşte farkın ineceği mac Karabuk geriye yaslanmadan oynarsa puan veya puanları alır .
Alıntı:
Bu macta cirkeflik yapacak isimlerde kalmadı ordudan kurtardınız mersinden de aynı şekilde.. Karabukte patlayacak bomba
Alıntı:
Bu macta puan kaybedecekler bence...
Alıntı:
Puan kaybı yaşayabilecekleri bir mac olacak.
Alıntı:
Başlarında Terim olmayacak. Gectiğimiz haftalarda takımın başında Terim olmadığında neler olduğunu biliyoruz renktaş. Bence puan kaybedecekler.
Alıntı:
Ben GS'nin kesinlikle en azından bir puan kaybedeceğini duşunuyorum.
Alıntı:
2-1 karabuk alcak icime doğdu mac sonu burdayım
Alıntı:
fatıh terım stattan ula ula dıyecek ama GOLLER LUA LUADAN GELECEK xD
MAC SONU YORUMLAR Alıntı:
adamlar yeniyo siz neyin dalgasındasınız!!
Alıntı:
Diyecek birşey yok mac ortadaydı dolayısıyla hakkı beraberlikti.
Alıntı:
şampiyonluk yarınlara kaldı.
Alıntı:
Bu sezon şampiyonluk gitti beyler boşa umut etmeyin artık. Gs bu macta puan kaybetmediyse kalan maclarda hayatta puan kaybetmez. Zaten şampiyonlar ligi'nden elendiler artık sadece lig kaldı onlerinde bundan sonraki maclara da dinlenerek cıkacaklar.Evlerinde oynayacakları Elazığ ve Sivas macları cantada keklik. Antep'in de fazla dayanabileceğini duşunmuyorum.Zamanında yaptığımız sacma sapan puan kayıpları yuzunden bır şampıyonluk daha ellerimizin arasından kaydı gitti... Artık tamamen Uefa'ya konsantre olmamız gerekiyor başka seceneğimiz yok bari orda bir başarı elde edelim
Alıntı:
sakin olun elazığ bunları yenecek.. olmadı antep... puan kaybedecekler , biz tum maclarımızı kazanalım şampiyonuz...
Alıntı:
O kadar umitsiz olmayın arkadasIar. Ben g.sarayın bizim mactan Once puan kaybedeceğini duşunuyorum
Şimdi hep beraber __________________
Karabuk Galibiyeti uzerine iyi gider gulmek isteyenler iceri
Galatasaray0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Karabuk Galibiyeti uzerine iyi gider gulmek isteyenler iceri