Galatasaray'da derbi oncesi sezonun geleceğini de etkileyebilecek ’şok’ gelişmeler yaşandı, teknik direktor Feldkamp Lincoln ve Hakan Şukur’u 'disiplinsizlik' gerekcesiyle kadro dışı bıraktı. Brezilyalı yıldız Kalli’nin verdiği bu cezanın ardından 'Bavulumu hazırlar giderim' dedi. LINCOLN: Bavulumu hazırlar giderim BrezilyalI oyuncu “Ben cocuk değilim. Nerede ne yapacağımı bilirim. Feldkamp’ın bu komik kurallarından sıkıldım. Bu yaptığı ilk de değil zaten. Ben artık bu hocayla yapamam” diyerek Alman hocaya isyan bayrağı actı. Yoneticiler de dun kadrodışı kalan Lincoln’u Florya’ya cağırarak dun bu soyledikleriyle ilgili ifadesini aldılar. Fakat Lincoln’un “Ben kuzenlerimi izin alarak kampa soktum. Bu ne sacmalık. Profesyonelliği iyi bilirim. Bavulumu hazırlar giderim. Hayatımda kampta kalmadım. Burada kampta kalıyoruz. Ona tamam. Ama ben 18 yaşında genc bir oyuncu değilim” dediği oğrenildi. Feldkamp'ın kararı uzerine Florya’dan ayrılan Hakan Şukur cocukları ile birlikte gunu Kanyon alışveriş merkezinde gecirirken, Lincoln ile buluşması, yoneticilerin Brezilyalı oyuncuyu tesislere cağırmasıyla gercekleşmedi. Hakan Şukur’un oldukca uzgun olduğu gozlemlenirken yıldız oyuncunun 5 gundur Beşiktaş karşılaşması icin Florya’da yatıp kalktığı ve Ramazan ayının başından beri yonetimin isteğiyle oruc tutmadığı oğrenildi. Hakan’ın kendisini ozleyen kızı Buse ile kampta kalmasını ’disiplinsizlik’ olarak yorumlayan Feldkamp, takımdaki en buyuk destekcisini de boylece kaybetmiş oldu. Kaynak:HABERTURK __________________________________________________ _______________ Kalli ne yapmaya calışıyor hala anlamış değilim.Bu adamlar profesyonel oyuncular genc,toy adamlar değilki.Onlarında bir gururu var ! Artık seninle duramam Bu akşam cıkar giderim Hesabım kalsın mahşere Elimi yıkar giderim Sen zahmet etme yerinden Gurultu yapmam derinden Parmaklarımın uzerinden Su gibi akar giderim Artık surersin bir sefa Ne cismim kaldı ne cefa Şikayet etmem bu defa Dişimi sıkar giderim Bozar mı sandın acılar Belaya atlar giderim Kurşun gibi mavzer gibi Dağ gibi patlar giderim Kaybetsem bile herşeyi Bu aşkı yırtar giderim Sinsice olmaz gidişim Kapıyı carpar giderim Sana yazdığım şarkıyı Sazımdan soker giderim Ben ağlayamam bilirsin Yuzumu doker giderim Kopeklerimden kuşumdan Yavrumdan cayar giderim Senden aldığım ne varsa Yerine koyar giderim Ezdirmem sana kendimi Govdemi yakar giderim Beddua etmem uzulme Kafama sıkar giderim
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Lincoln:"Bavulumu Hazırlar Giderim"