Selcuk Dereli'nin tartışmalı kararından sonra Beşiktaşlı futbolcular cıldırdı: 'Arda ayağını taktı ve yere duştu. Pozisyon kesinlikle penaltı değil.' ‘Ben kayarak topu aldım’ Macın 76. dakikası... Beşiktaş cezaalanına giren Arda Turan, topa mudahale eden İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş’a takılıp yerde kaldı, hakem Selcuk Dereli penaltı noktasını gosterdi. Oldukca tartışmalı bir karara imza atan Dereli, Siyah-Beyazlılar’ın buyuk tepkisini topladı. Pozisyonun kahramanı İbrahim Toraman, 90 dakika bitiminde ofkeliydi. Milli futbolcu, “Ben kayarak topu aldım. Arda kendini bize takarak yere attı” dedi. Gokhan Zan: Yeter artık Hakemin tum kararlarını rakip lehine kullandığını soyleyen Toraman, “İlk golde bile hakem kararsızdı. Korner mi, aut mu karar veremedi. Tum faullerde, hatta taclarda bizi zor durumda bıraktı” ifadesini kullandı. Gokhan Zan da, “Bizim sahada mucadele etmemizin anlamı yok. Hakem sacma bir kararla olmayan penaltıyı verdi. Golumuz iptal ediliyor, rakiplerimize penaltı calınıyor” diyerek isyan etti. Orhan YILDIRIM Beşiktaş’ı yakan hakem hataları 1-Kasımpaşa-Beşiktaş macında Ricardinho cezaalanı icinde indirildi. Hakem ‘devam’ dedi. 2-Beşiktaş-Kayserispor macında hakem Kuddusi Muftuoğlu konuk ekibin zaman calmasına izin verdi, mucadeleyi 3 dakika uzattı. 3-Ankaraspor-Beşiktaş macında Tello’nun şutu filelerle buluştu, hakem nizami golu iptal etti. 4-Beşiktaş-Denizlispor karşılaşmasında hakem rakibin sert futboluna izin verdi, Nobre’ye atılan iki tekmeyi sadece sarı kartla geciştirdi. 5-Ve Galatasaray karşılaşması... Arda’dan cıkan topu korner olarak yorumlayan hakem, İbrahim Toraman’ın nizami mudahalesine de ‘Penaltı’ dedi. Kaynak:fanatik Bal gibi penaltıydı hakem en doğrusunu yaptı... __________________