Hamit'e 'Cimbom' baskısı! [IMG]http://img220.**************/img220/4778/hamitaltintop004mr5.jpg[/IMG] Bundesliga'nın guclu ekiplerinden FC Bayern Munih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop'a, Avrupalı Turk taraftarlardan "Galatasaray'a gel" cağrısı dikkat cekiyor. Hamit Altıntop'un gectiğimiz hafta sonu oynanan Galatasaray-Beşiktaş macını tribunden izlemesinin ardından gazetelerin "Galatasaray, Hamit'i kadrosuna katmak istiyor" şeklinde haberler yapması uzerine Turk taraftarlar, milli oyuncuya ait "hamit-altintop.com" adlı internet sitesine "Hamit seni Glatasaray formasıyla gormek istiyoruz" şeklinde mesajlar yağdırdı. Milli oyuncuya cok sayıda mesaj yazan taraftarların neredeyse tamamını Almanya'da yaşayan gurbetcilerin oluşturduğu gozlenirken, gelen mesajlarda "Hamit Ağabey, Galatasaray'a gel ne olur", "Ah bir Hamit Altıntop olsaydım, hemen Cimbom'a giderdim", "Ben de Galatasaraylıyım, inşallah gelirsin bize" şeklinde yapılan cağrılar dikkat cekti. 2010 yılının Haziran ayına kadar FC Bayern Munih ile mukavelesi bulunan Hamit Altıntop'un, kendisine yuzlerce mesajla cağrı yapan taraftarlara vereceği cevap ise merakla bekleniyor.
Kaynak: DHA __________________
Hamit'e 'Cimbom' baskısı!
Galatasaray0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Hamit'e 'Cimbom' baskısı!