Artık G.S. İcin Savaşacağım
Galatasaray0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Artık G.S. İcin Savaşacağım
-
12-10-2019, 03:50:59Kayıtlı ÜyeGalatasaray'ın Portekizli yıldızı Fernando Meira, Galatasaray TV'ye konuştu İstanbul'a geldikten sonra sağlık kontrolunden gecip ayağının tozuyla takımıyla ilk idmanınına cıkan Meira, "Ben her zaman savaşcı ve mucadeleci bir futbolcu oldum" derken artık Galatasaray icin savaşacağını belirtti Fernando Meira'ya oncelikle hoşgeldin diyoruz Bu benim icin yeni bir sayfa Ben hep şampiyonluk kovalayacak bir kulubun, bir takımın parcası olacağım icin, bu takımı temsil edeceklerden biri olacağım icin cok heyecanlıyım Antrenmanları da takıma katılacağım gunleri de iple cekiyorum Daha once Stuttgart'ta da Portekiz milli takımında da cok buyuk başarılar yaşadı kendisi Galatasaray’daki en buyuk hayali ve en buyuk hedefi nedir? Her şeyden once bu yıl da şampiyon olma amacımızı taşıyorum Galatasaray ve Fenerbahce 17'şer kez şampiyon olarak yarışı surduruyorlar Bu sene şampiyon olup Fenerbahce’nin bir sayı fazla veya bir şampiyonluk olarak onune gecmek istiyoruz Galatasaray’ın bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde mumkun olduğunca ileriye gitmesi icin elimizden geleni yapacağız Tabii ki hedefimiz şampiyon olmak Ben de diğer tum oyuncular gibi Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek icin elimden geleni takıma katacağım Kendisi 6 yıldır Almanya’da yaşıyordu ailesi ile birlikte Stuttgart'ta futbol oynadı Yeni bir lige aynı zamanda yeni bir ulkeye geldi Bu acıdan bakıldığında adaptasyon surece ile ilgili neler soyleyecek? Bazı sorunlar olacaktır fakat ne olacağını tabii ki zaman gosterir Herkesin olduğu gibi benim de ailem her şeyden once gelir Dolayısıyla ailemin mutluluğu da her şeyden once gelir Ben yalnızca benim değil ailemin de bazı sorunları olacağını tahmin ediyorum fakat hep beraber gayret gostereceğiz ve hep beraber uyum surecini mumkun olduğunca cabuk atlatmaya calışacağız Onun dışında ben kulubun organizasyonunun, kulubun etkinliğinin de cok onemli olduğunu biliyorum Adaptasyon surecini atlatmamız konusunda şu ana kadar gosterdikleri tutum gercekten cok uyumluydu ve aynı şekilde devam ederlerse uyum surecini hızlı bir şekilde gecmemize cok yardımcı olacaktır bu Onun dışında takım olarak da başarılı olmalıyız ki uyum sorunumuz olduğunu unuttursun Peki ailesi ne duşunuyor? Eşi ve cocukları Benim ailem gozu kara bir ailedir ve her zaman ailenin babasının yanında olmak isterler Ben de onların bu cesaretini her zaman desteklemişimdir Eminim ki şimdiye kadar hep cesaretini gostermiş olan ailem burada da cok kolay bir şekilde İstanbul’a uyum sağlayacaktır Benim amacım her şeyden once takıma faydalı olmak, genclere bildiklerimi aktarabilmek, o genclerin bilgi ve seviyesini bizim yanımıza cekebilmek Daha once bircok takımda kaptanlık yaptım ve bu gecmişim bana gercekten gurur veriyor Fakat benim Galatasaray’daki oncelikli amacım tabii ki bu olamaz Galatasaray’a bambaşka amaclar icin geldim ve kaptanlık meselesiyle hic ilgilenmedim Kendimi her şeyden once cok istekli hissediyorum Tatili boş gecirmedim Butun tatil boyunca calıştım cunku sezon başladığı zaman kendimi yine formda gormem gerekiyordu Bu tatil doneminin benim icin faydasız olduğunu soyleyemem Şimdi calışmak icin cok istekliyim ve mumkun olduğunca takımla birlikte calışmalara başlayıp, takıma faydalı olmak istiyorum Bunu gercekleştirebilmek icin de tabiri caizse gece gunduz calışacağım Sağlıklı kalmayı cok calışarak sağlıyorum tabii ki Benim olduğum yaşa geldiğinizde sahip olduğunuz tecrubenin yanı sıra eğer uzun suren ağır sakatlıklar gecirmiyorsanız ve tabii bu biraz da Tanrı’nın yardımıyla oluyor Tanrı’ya şukur ben sakatlanmadan sezonlarımı sağlıklı bir şekilde gecirmeyi şimdiye kadar becerebildim Umarım aynı şekilde de devam eder Peki futbol yaşantısındaki başarısında aile yaşantısının etkisi ne derece? Cok etkisi var tabii ki Bir ailenin, bir oyuncunun hayatında onemi gercekten cok buyuktur ve ailenin yaşamının mutlu ya da sağlıklı olması her zaman oyuna da etkili olacaktır En azından benim hayatımda şimdiye kadar hep boyle oldu Benim ailemin mutlu ve guclu yaşamı her zaman benim profesyonel hayatımın uzerinde de iyi bir etkiye sahip oldu Umit ediyorum boyle devam edecektir Son olarak Galatasaray taraftarı Meira gibi savaşcı oyuncuları cok sever ve taraftarın gonlunde apayrı bir yere sahip olur ki gecmişe baktığımız zaman bazı isimler efsaneleşmiş isimler oldular Kendisinin de ilerleyen yıllarda Galatasaray taraftarınca efsane Meira gibi anılma hedefi var mı? Ben Ronaldo tipinde bir oyuncu değilim Ben her zaman savaşcı ve mucadeleci olan bir oyuncu oldum Sadece futbol hayatımda değil ulaştığım her şeye buyuk mucadeleler sonucunda geldim Şimdi bu mucadelemi onumuzdeki dort yıl boyunca Galatasaray icin sergileyeceğim Beni nasıl hatırlayacaklarını zaman gosterecek __________________