Neşteri vuruyor!
Galatasaray0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Neşteri vuruyor!
-
12-10-2019, 03:49:21Kayıtlı ÜyeHagi mac sonrası canlı yayında, “Bazı oyuncuların tavırlarını beğenmiyorum. Gereğini yapacağız” dedi... Hoca basın toplantısında daha ileri gitti: “Bazılarıyla ilgili cok cabuk karar vereceğim. Belki devre arasını bile beklemeyeceğim” Manisaspor karşısında 2-0’lık yenilgi kadar, silik futbola da bir hayli sinirlenen Gheorghe Hagi, 90 dakika sonrası zehir zemberek acıklamalar yaptı. Once Lig TV’nin canlı yayınında isim vermeden bazı oyuncuları hedef alan Cim Bom’un hocası, basın toplantısında daha da ileri giderek, devre arası gelmeden takımda operasyon yapacağı sinyalini verdi. Canlı yayında “Bazı oyuncuların tavırlarını beğenmiyorum. Bana gore bu normal değil. İsim vermiyorum ama sahada disiplini elden bırakmayı kabul edemiyorum. Gereğini yapacağız” diyen Hagi, basın toplantısında oyuncularıyla ilgili daha sert ifadeler kullandı. ‘Kiralık oyuncu istemiyorum’ Hagi’nin carpıcı sozlerinden satır başları şoyle: “Oyuncu Galatasaray gibi bir takımda oynadığını cok iyi anlamalı. Maalesef sadece isim olarak bir futbolcu Galatasaray’daoynayamaz... Buraya geldikten sonra oyuncuları tanımaya başladım. Bundan sonra da bu analizi yapacağım. Belki bazılarıyla ilgili cok cabuk karar vereceğim. Belki devre arasını bile beklemeyeceğim... Goruyorsunuz ki bazı işler doğru değil. Bu konuda bir şeyler yapmak zorundayım. Buyuk isim taşıyan, tecrubeli oyuncular, cok az verimli. Maalesef durum bu. Kim bizimle devam etmek isterse onunla devam ederiz... Hicbir zaman oyuncuları suclamadım ama bazı hatalar yapıldı. Bunları duzeltmemiz gerekiyor. Cozumu iyi biliyorum ve bu yolda calışacağım... Kiralık oyuncu istemiyorum. Kiralık oyuncuyla oynamam, Galatasaray’ın oyuncusuyla oynarım...” ‘Şampiyonluk cok uzakta’ Hagi, “Şampiyonluk şansınız nedir?” şeklindeki soruya ise, “Şampiyonluk cok uzakta. Bu durumu değiştirmek icin iyi bir takım, başarıya ac bir takım kurmak istiyorum” yanıtını vererek, zirve hedeflerinin kalmadığını itiraf etti. Rumen hocanın soyunma odasında da oğrencilerine sert ifadeler kullandığı oğrenildi. Fanatik __________________