Manisaspor yenilgisi taraftarın da sabrını taşırdı. Tribunler Adnan Polat ve yonetim kurulunu istifaya cağırırken, Haldun Ustunel lehine tezahuratta bulundu. Her şey cok guzel başlamıştı oysa. Galatasaray taraftarı, kotu gidişe rağmen Ali Sami Yen Stadı’nı tıklım tıklım doldurmuş, takıma buyuk destek veriyordu. Futbolcular ve Hagi’ye sevgi gosterileriyle başlayan macta işler yolunda gitmeyince, once homurtular yukseldi, ardından Manisa’nın gelen golleri sonrası taraftar adeta cıldırdı.Taraftarların coğu, ikinci golden sonra tribunleri boşaltmaya başlarken, kalanlar ise sahaya sırtlarını dondu. Macın kaybedileceği anlaşıldıktan sonra Başkan Adnan Polat ve yonetime buyuk protestolar başladı. Polat ve yonetim istifaya cağrılırken, uzun sure aleyhte sloganlar atıldı. Yonetim istifa! Sarı-Kırmızılılar, gecen yıl Futbol Şubesi Sorumluluğu’nu ustlenen ve taraftarın cok sevdiği Haldun Ustunel ile Abdulkader Keita lehine de sloganlar atıldı. Karşılaşma bitiminde ise futbolcular, ‘yuh’ sesleri ile soyunma odasına gonderilirken taraftarlar da protestolar eşliğinde stadı terk ettiler. Fanatik __________________