Bazı arkadaşlar bunları imzalarında taşıyarak kendimizi kurtaramadık ama bizle birlikte 1-2 takım daha goturelim hesaplarını yapıyorlar. Şuraya bak Kaysersipor'dan Ali Turan ve Amrabat yazmışlar, ulan Ali Turan'ı gecen sene aldık adam patates cıktı gonderdiler gitti. Amrabat'ı sene başından beri almaya calışıyoruz vermediler, adam Arenadaki lig macındada tek başına oynadı ama takımına puan aldıramadı. Manisaspor'dan Yiğit yazmışlar. Yiğit ve Simpson gitti Manisaspor kume duştu. Yiğit Arenadaki macta bize karşı oynadı. Kotumu oynadı? Hakan Balta'yı otoban yaptığını hatırlıyorum. Manisaspor'u 1-0 yendiğimiz TT Arena'da Muslera'nın %100 luk kurtarışları vardı. Antalyaspor'dan Necati Ateş'ide koymuşlar. Necati 2010 sezonunun devre arasından beri transfer gundemimizdeydi. Necati gecen sene 8. bitirdiğimiz sene bizi Ali Sami'yende Antalyaspor macında tek başına yıkmıştı. Ceyrek finalde kupadan elenmiştik ve bu oyuncu Has Galatasaray'lı. Orduspor'dan Culio ve Stancu yazmışlar. Orduspor'un Cumartesi gunku macta 0 pozisyonu var. ilk macta Orduda oynanan macta beraberliği hak etmişler ama 0-2 yenilmişlerdi.Culio ve Stancu 90 dakika forma giymişti. Cumartesi gunku macta ise Stancu sakatlığı nedeniyle yoktu. Acıklama şu şekilde ; Kulup sportif direktoru Arhan Akun, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Stancu’nun Genclerbirliği macı oncesi yapılan son antrenmanda sakatlandığını anımsattı. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından, golcu oyuncunun kasığında odem tespit edildiğini anlatan Akun, şunları kaydetti: "Doktorlar tarafından bize verilen bilgiye gore Stancu iki ile uc hafta arası sahalardan uzak kalacak. Ancak bu sure, futbolcunun gelişimine bağlı olarak daha da kısalabilir. Tedavisi devam ediyor." ‘Oyuncunun kafası karıştı’ Turkmen, Culio’yu Galatasaray’dan satın alma opsiyonlu kiraladıklarını ve 350 bin Euro odediklerini hatırlatarak, “Haziran ayında da 1 milyon 550 bin Euro verdiğimizde oyuncu bizim, hukuki durum bu. Oyuncuyla da 4 yıllık sozleşme yaptık. Hatta Culio bana gelerek sozleşmeyi 5 yıla cıkarmamızı istedi. Ben de tamam dedim. Ama Fatih Terim, ‘Arda’nın gideceğini bilsem Culio’yu bırakmazdım’ sozleri oyuncumuzun kafasını karıştırdı. Oyuncu da bana bir ay once, ‘Galatasaray beni istiyor, sezon sonu donmek istiyorum’ dedi. O yuzden hocaya soyledim, Culio’yu Galatasaray macında oynatmayacağız” diye konuştu. Stancu’nun ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği ifade edildi. ‘Kirli oyunlar!’ Galatasaray Yonetimi’nin, krizle ilgili internetten yayınladığı ‘Galatasaray’ı kirli oyunların icine cekemezsiniz’ başlıklı acıklamada, “Tum kariyeri boyunca verdiği hicbir kiralık oyuncuya Galatasaray’a karşı oynama yasağı koymamış Fatih Terim hocamızın buna tenezzul etmeyeceğini tum spor dunyamız bilir. Bilmeyenler de son 20 yıla bakarak oğrenebilirler” denildi. Kendinizi kurtaramıyorsunuz, milletin ayağını kaydırmaya calışın tabi. Bir Fenerbahceli'nin olmazsa olmazı. __________________