Bruma Kalmalı!!!
Galatasaray0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Bruma Kalmalı!!!
-
12-10-2019, 03:44:27Kayıtlı ÜyeMerhaba Değerli Renktaşlarım, Dun Unal Aysal'ın Bruma ile ilgili yaptığı acıklamaları hayretle dinledim.Sen takım gencleşecek derken dunyada boylesine yetenekler cok fazla değilken takımın en değerli yeteneklerinden biri olan brumayı kiralamayız ama satılık tekliflere bakacağız diyebilirsin bu nasıl bir politikadır anlayamadım.Yeni gelecek teknik adamla birlikte ben elimizdeki genclerin 1-2 kademe ust seviyeye cıkabileceğini duşunuyorum.(Bence thomas Tuckel gelmeli alman eğitimi almış ve almanyada genclere en ust seviyede değer veriliyor.)En başta Bruma,Alex,Lucas,Koray, Berk İsmail ve Oğuzhan.Bu oyuncuları hicbir şekilde elimizden cıkarmamamız gerektiği kanısındayım.Ozellikle biz Galatasaray taraftarı olarak onlara destek cıkmalı ve satılmaları konusunda karşı duruş gostermeliyiz diye duşunmekteyim. Herkesin bu konudaki duşuncelerini bekliyorum.Herkese iyi gunler. Buda Bruma'yla ilgili guzel bir video.Duzeltilirse sevinirim. https://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8 __________________