Unal Aysal'dan Prandelli Acıklamaları | Hocamız Pazartesi Takımın Başında Olacak !
Galatasaray0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Unal Aysal'dan Prandelli Acıklamaları | Hocamız Pazartesi Takımın Başında Olacak !
-
12-10-2019, 03:43:44Kayıtlı ÜyeUnal Aysal: ''Ben Anglosakson ekolunden bahsettim. İlla Alman, Hollanda yada İngiliz teknik adam olacak demedim.'' Unal Aysal: ''Kimse merak etmesin ve herkes emin olsun ki Prandelli ile birlikte Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyacağız.'' Unal Aysal: Prandelli Pazartesi gunu takımın başında olacak. Unal Aysal: Almeida ile goruştuk ama Prandelli'nin oncelikli listesinde yok. Unal Aysal: Mevlut konusunda kararı Prandelli verecek. Unal Aysal: Olcan Adın transferinin bittiğini bugun, yarın acıklayacağız. Unal Aysal: 2014-2015 futbol sezonu cok guzel gececek. Onu hissediyorum. Taraftarımız da bunu hissetsin Bu ekolun bende tarifi şu idi. Disiplin, durust, enerjik, başarıya ac ve netice odaklı futbol oynatan bir hocayı goreve getirmek istedim. 5 kriteri barındıran hoca hangisi adaylarda ona baktım. Ve tecrubesi ile Prandelli bu 5 kriteri bir araya getiren ve taşıyan hoca Prandelli idi" ifadelerini kullandı PRANDELLİ İLE TANIŞTIK VE 2 GUN BOYUNCA G.SARAY'I KONUŞTUK Aysal sozlerine şoyle devam etti: "Kendisi ile tanışma imkanım oldu. Ve 2 gun birlikte oldu, tanıştık ve uzun uzun konuştuk. Fikirleri ile duşuncem olumlu hale geldi. Prandelli ile buyuk başarılar elde edeceğimize inanıyorum." 3puan __________________