Galatasaray bu Ucgeni sevmedi!
Galatasaray0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Galatasaray bu Ucgeni sevmedi!
-
12-10-2019, 03:43:21Kayıtlı ÜyeGalatasaray bu ucgeni sevmedi! Aziz Yıldırım ve Arda Turan'ın aynı karede gorulmesi sarı-kırmızılı taraftarların hoşuna gitmedi. İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid forması giyen Arda Turan'ın Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelmesi Galatasaray taraftarının buyuk bir tepkisini cekti. Unlu televizyoncu Acun Ilıcalı ile beraber, Bodrum'da Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Arda Turan'ın bu goruşmede cekilen bir fotoğrafı sarı-kırmızılı taraftarlarca buyuk eleştiri konusu oldu. Arda Turan'ı Aziz Yıldırım ile bir araya gelmekle buyuk bir hata yaptığını ifade eden sarı-kırmızılı taraftarlar, milli futbolcuyu Fenerbahce'ye getirecek olan tek ismin de Acun Ilıcalı olabileceğini iddia etti. Aziz Yıldırım'ın yıllar oncesinde soylediği, "Arda ile bir araya gelsem 15 dakikada Fenerbahceli yaparım" sozu de Galatasaraylı taraftarların gundemine girdi. Kaynak: Gunluk Gazeteler Dip not: Konu ile resimi bir turlu ekliyemiyorum sorun bende mi? Yoksa hata mi yapiyorum bilemedim. __________________