Galatasaray'a koşulsuz donerim
Galatasaray0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Galatasaray'a koşulsuz donerim
-
12-10-2019, 03:43:08Kayıtlı ÜyeEskişehirspor'la yollarını resmi olarak ayıran Necati Ateş, Galatasaray'da bir ağabey konumunda tekrar yer alabileceğini soyledi. Ozgur Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Necati, "Galatasaray benim evim gibi. Her zaman gonlumde yatan kulup. Bana gel derlerse hem maddi hem de manevi anlamda, hic duşunmeden kapıdan gireriz. Ama bu konuda karar başkan ve yoneticilerimizin. Bunlar anlık şeyler. Surec ne getirir bilemeyiz. Olabilir, anlık gelişen durumlar. En son Galatasaray'a geldiğimde istediklerini kabul ettim ve her şey hemen oldu. Galatasaray'a mÂl olmuş bir oyuncu olarak ne zaman cağırırlarsa hazırım; ama sonucta bu benim istememle olacak bir şey değil" dedi. DAYATMADA BULUNDULAR Eskişehirspor'da hoş olmayan olaylar yaşandığını belirten tecrubeli futbolcu, "Eskişehirspor'da forma giymekten buyuk bir gurur duydum. Eskişehirspor cok buyuk bir camia ve cok buyuk bir taraftarı var; fakat orada bir kac yonetici kendini kulubun yerine koyuyor. Bana karşı bir dayatma vardı başkan ve bazı yoneticiler tarafından. Yonetenler kulubu benim duşunduğum kadar duşunmuyorlar. Bunların olacağını surekli soyledim ama hallederiz yaparız gibi surekli bir dayatma politikası icindeydiler. Ozellikle iki uc kişi Eskişehirspor'u duşunmuyorlar" dedi. BAŞKA TAKIMIN OYUNCUSUYMUŞUM GİBİ DAVRANDILAR Son bir yıl başka takımın oyuncusuymuşum gibi bana muamele yapıldı hem hoca hem de yonetim tarafından. Geldikleri ilk gunden bu yana hep para konuşulması, hem benim futbolumu ortaya koyamama hem de kulubun performansımdan mahrum kalmasına neden oldu. İki taraf adına da başarısız bir sezon gecti. Geldikleri ilk gun paramla uğraşmaya başladılar. Ucretimi duşurmem yonunde imada bulundular. Duşurmessen şoyle olur gibi sozler soylendi. Bir sezon once 18 gol atıp, 14 gol pası vermişim; sonra yeni hoca ve yeni yonetim geliyor birden seni oynatmıyorlar. Ertuğrul Sağlam'ın da dahli oldu ve olaylar bu noktaya geldi. Bir sezon once en cok gol atıp, en cok gol pası veren oyuncunu oynatmıyorsan bunu başka turlu yorumlayamazsın. Kendisinin zaten futbolcularla cok fazla diyaloğu yoktu. Diyaloğu cok sevmiyor; pek konuşmaz" ifadelerini kullandı. (Radyospor) http://www.gsgazete.com/futbol/necat...rim-h7000.html __________________