Galatasaray, yeniden Avrupa Ligi yoluna girdi. Yonetim ve Riekerink, futbolculara kalan 4 macın kazanılması gerektiğini anlatıyor. Spor Toto Super Lig’de 7maclık aradan sonra gecen hafta sonunda Kasımpaşa karşılaşmasında galibiyetle yeniden tanışan Galatasaray’da yonetim, teknik heyet ve futbolcular, kalan son 4 sınavı galibiyetle bitirmenin hesaplarını yapıyor.UEFA’dan gelen men cezasını yeni sezonda cekebilmeleri icin Avrupa kupalarına katılımhakkı elde etmesi gereken sarı-kırmızılılar, bunun icin ligde ust sıralara yukselmek zorunda… Kasımpaşa karşısında hafta sonunda elde ettikleri farklı galibiyetle bir anda puan cetvelinde iki basamak birden yukselen sarı-kırmızılı takım, ligde kalanmaclarında 4’te 4 yapmak istiyor. Sarı-kırmızılıların cıkacağı maclar hemşampiyonluk yarışını hemduşme potasını hemde Avrupa’ya katılacak takımları direkt olarak etkileyecek. Teknik Direktor Jan Olde Riekerink de oyuncularını uyararak, “Son 4 haftada kayıp istemiyorum” dedi. PODOLSKI’NİN CİFTE HEDEFİ Galatasaray’ın bu sezon ‘en skorer’ ismi olan Lukas Podolski, bir yandan da Alman Milli Takımı’nı duşunuyor. EURO 2016 kadrosunda olmak icin kendisini en ust seviyede tutmaya calışan panzer, antrenmanlardan sonra da ozel calışmalar yaparak, performansını arttırmaya calışıyor. Poldi, “Hedefim, once Galatasaray ile Avrupa hakkını yakalamak. Ardından da Alman Milli Takımı ile EURO 2016’da başarılara imza atmak” şeklinde konuştu. Acık Mert Korkusuz __________________