Galatasaray cephesinde eski başkanlardan Fatih Terim'e gelen cezanın tepkileri devam ediyor. Galatasaray'ın eski başkanı Unal Aysal ve Duygun Yarsuvat'ın ardından Faruk Suren de Fatih Terim'in 4 mac ceza alması hakkında konuştu. İşte Suren'in Radyospor'a yaptığı acıklamalar; "Fatih Terim'e verilen ceza değil bir engelleme. Ceza şeklini kullandılar. Disipline aykırı bir durum varmış gibi yaptılar. Terim ne dedi? "Galatasaray'a karşı amatorce yapılan hareket, profesyonelce oldu" dedi. Kime dedi? Kime dediği mechul. Yarası olan gocunur. Bir suc işledi diyelim. Emsali olmalı. Cezaların da eş şekilde verilmesi lazım. Gecen sene Rizespor Başkanı, hakeme cok kızmıştı. Silahım olsa sahaya inerdim dedi. 11 gun ceza aldı. 6222 sayılı kanuna da bir ifade şekli vardı. Burada hukuk calışmamış. Ben bunlara guluyorum. Bir engelleme niyeti var. HARRY KEWELL ORNEĞİ! Cezayı gercekten garipsedim. Benzer ifadeleri Ali Koc ve Fikret Orman da kullandı. Ama ceza almadılar. Ancak Galatasaraylı Terim’e veriliyor! Bu bana Kewell’ın sozlerini hatırlatıyor... Turkiye’de futbol, Galatasaray’a karşı oynanan bir oyundur.'' WebAslan
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Turkiye’de futbol, Galatasaray’a karşı oynanan bir oyundur