Mustafa Cengiz: GSTV Kapatılmayacak !
Galatasaray0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Mustafa Cengiz: GSTV Kapatılmayacak !
-
12-10-2019, 03:40:07Kayıtlı ÜyeMustafa Cengiz: "GSTV kapatılmayacak" Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GSTV'nin kapatılması gibi bir durumun soz konusu olmadığını ve aksine GSTV'yi daha da buyutmek istediklerini duyurdu. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GSTV'nin kapatılacağına dair cıkan haberlerin gerceği yansıtmadığını acıkladı. Yayıncı kuruluş ile yaşanan sorundan dolayı GSTV'ye lisans almak icin RTUK'e de başvuru yaptıklarını ifade eden Cengiz, "Galatasaray TV'yi kapatmak gibi bir duşuncemiz yok! Yayıncı kuruluşa buradan da soyleyeyim; biz şu anda Turk futbolunun marka değerine son yaptığımız transferler ile muthiş katkıdan bulunduğumuzu duşunuyorum. Biz tam tersine, GSTV icin lisans icin başvurduk, sermaye arttırımı yaptık" dedi. Galatasaray'ın bir dunya kulubu olduğunu dile getiren Cengiz, "Biz GSTV'yi bırakın kapatmayı, ulusal, karasal butun platformlarda butun dunyaya ulaşmak istiyoruz. Galatasaray, bir dunya kulubu! Son iki yılda da şaha kalktı, bunda onceki butun başkanlarımın da katkısı vardır. TV'de calışan arkadaşlarımızın maaşları cok duşuk, tek aşkları var o da Galatasaray. Ben buradan hepsine teşekkur ediyorum" şeklinde konuştu. Kaynak:Webaslan.com __________________