Aydın Yıldız: "Bu sene de şampiyonuz" Galatasarayımızın genc futbolcusu Aydın Yılmaz, Super Lig'in ilk yarısını iyi bir şekilde tamamladıklarını ve şampiyonluğun en guclu adayı olduklarını soyledi. DHA'ya acıklamalarda bulunan Sarı-kırmızılı futbolcu Aydın, gectiğimiz sezonda yaşadığı sakatlıklardan tamamen kurtulduğunu ve oynadığı her macın, performansını biraz daha arttırdığını soyledi. Genc futbolcumuz şoyle konuştu: "Gecen sezon cok onemli sakatlıklar gecirdim. Fakat bu sezon sakatlıklardan kurtulduğumu duşunuyorum. Sadece maclarda aldığım darbelerden dolayı sakatlıklar vardı. Bunun dışında her şeyin benim acımdan guzel gectiğini duşunuyorum. Karşılaşmalarda biraz daha sure bulursam daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum." Lige kotu bir başlangıc yaptıklarını fakat, ilk yarının sonlarına doğru liderle aralarındaki puan farkını kapatarak, şampiyonluğun en guclu adaylarından biri olduğunu vurgulayan Aydın, "Ligin ilk haftalarında deplasmanda oynadığımız maclarda kotu sonuclar alıyorduk. Bu da liderle aramızdaki puan farkının acılmasına neden oldu. Fakat ligin ilk yarısının sonlarına doğru liderle aramızdaki puan farkını azalttık ve şampiyonluğun en buyuk adaylarından biri olduk. Bu sene de şampiyon olacağımızı duşunuyorum. Cok calışıyoruz ve ligin son haftalarına doğru kendimize olan guvenimizde gelmişti. Tam bir takım olmaya başlamıştık" dedi. UEFA Kupası'nda Bordeaux ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın, iyi bir kura cektiğini ifade eden genc futbolcu, "Ligde gosteremediğimiz başarıyı UEFA Kupası'nda gosteriyoruz. Guzel bir kura cektiğimizi duşunuyorum. Bu turu da gecersek, azimle ve inancla gerisinin geleceğine inanıyorum" diye konuştu. Aydın Yılmaz, basında sıkca yer alan hakem hatalarıyla ilgili olarak ise, "Hakem hatalarının onune gecileceğine pek inanmıyorum. Cunku, hakemlerde bir insan ve hata yapması normal. Ancak, cok bariz hatalar yapılıyor. Bunun uzerinde calışmaları gerekli" şeklinde konuştu. Genc futbolcu son olarak, teknik direktor Michael Skibbe'ye yapılan eleştirilere katılmadığını belirterek, hocasına cok saygı duyduğunu ve her şeyin zamanla daha da guzel olacağına inandığını sozlerine ekledi.
Kaynak: DHA __________________