"TRANSFERİM ŞAKA GİBİYDİ'' Genc oyuncumuz Serkan Kurtuluş, takımımıza transferinin kendisi icin cok şaşırtıcı olduğunu anlattı. Galatasarayımızın genc futbolcusu Serkan Kurtuluş, futbolcu olma konusunda babasının, Beşiktaş'ta forma giyen ağabeyi Serdar'a gore, kendisinden daha umutlu olduğunu soyledi. Kulubumuzun resmi yayın organı ''Galatasaray Dergisi''nde roportajı yayınlanan Serkan, kucukken ağabeyi Serdar ile mahalle aralarında top oynadıklarını dile getirerek, ''Babam benden umutluydu. Ağabeyimin bu cıkışı yapmasını beklemiyordu. Ben daha on plandaydım. Kucuk olduğumdan bana bir başka bakardı tabii'' ifadesini kullandı. Serkan, ağabeyiyle mahallede coğunlukla karşılıklı takımlarda oynadıklarını anlatarak, ''İkimiz aynı takımda olunca, takım guclu olurdu. Genelde bizim uzerimize takım kurulurdu. Ağabeyimle arkadaş grubumuz ortaktı. Birbirimizi cok kızdırırdık. Mahallede o takımını kurardı, ben de takımımı kurardım'' diye konuştu. Bursaspor forması altında Turkcell Super Lig'de ağabeyinin oynadığı Beşiktaş ile yaptıkları karşılaşmanın kendisi icin cok farklı olduğunu dile getiren Serkan, şunları kaydetti: ''Beşiktaş ile deplasmanda oynadık. Sonucta ağabey kardeşiz ama iki kulup arasındaki diyalog acısından zor bir mactı. En son mahalle maclarında karşılıklı oynamıştık. Ağabeyim cok rahat biridir. Beni de mac başlarken rahatlatmak istedi. Sakin olmamı soyledi. Macın ilk dakikalarında ona bir faul yaptım. Sonra yurumeye devam ettim. Yere duşen ağabeyim, beni neden kaldırmıyorsun anlamında bana bakıyordu. O mac atmosferinde kimi duşurduğumun bile farkında değildim.'' -''GALATASARAY'A TRANSFERİM ŞAKA GİBİYDİ''- Serkan, Galatasaray'a transferinin kendisi icin cok şaşırtıcı olduğunu anlattı. Bursaspor'da kadro dışı kaldıktan sonra Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini duyduğunu belirten genc futbolcu, ''Ama ben boyle bir transfer olursa sezon sonu olur, diye duşunuyordum. Moralsiz bir donemdeydim, tek başıma calışıyordum. Transferin son gununde menajerim beni aradı ve 'İstanbul'a imza atmaya gidiyoruz' dedi. Transfer doneminin son gunuydu ve bitmesine birkac saat kalmıştı. İstanbul'a geldik ve imzayı atarak Galatasaraylı oldum. Benim icin şaka gibiydi. Cok mutlu olmuştum'' ifadelerini kullandı. Serkan, Turkiye'de genc futbolculara yeteri kadar şans verilmediğini de dile getirerek, ''Bu biraz da gelenek olmuş, tecrubeyi tercih etmek. Belki de bir guvensizlik var. Genc futbolcu demek, tecrubesiz ve bir suru eksiği var anlamına da geliyor doğal olarak. Fakat bu eksikler de oynayarak gideriliyor'' diyerek sozlerini tamamladı.
Kaynak: Anadolu Ajansı __________________
Serkan Kurtuluş: "TRANSFERİM ŞAKA GİBİYDİ''
Galatasaray0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Serkan Kurtuluş: "TRANSFERİM ŞAKA GİBİYDİ''