Aldurrahim Albayrak'tan Onemli Acıklamalar . . .
Galatasaray0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Galatasaray
- Aldurrahim Albayrak'tan Onemli Acıklamalar . . .
-
12-10-2019, 03:36:00Kayıtlı Üye"Kimsenin kalbi kırılmadan..." Spor Toto Super Final Şampiyonluk Grubu fikstur cekiminin tamamlanmasının ardından Galatasaray Yonetim Kurulu uyesi Abdurrahim Albayrak acıklamalarda bulundu. Spor Toto Super Final Şampiyonluk Grubu fikstur cekimi tamamlanırken, Galatasaray Yonetim Kurulu Uyesi Abdurrahim Albayrak, centilmenlik icinde maclar gecmesini istediklerini soyledi. Atakoy Olimpiyatevi'nde gercekleştirilen kura cekiminin ardından basın mensuplarına acıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, ''Tum takımlara başarılar diliyorum ve centilmence maclar gecmesini temenni ediyorum. Turkiye'de ilk kez uygulanan play-off sisteminin ilk maclarını yapacağız. Tum taraftarların sakin olmasını, sadece takımlarını desteklemelerini istiyor, televizyon başında izleyen insanların da statlardaki cocukları icin endişe duymadığı karşılaşmalar olmasını diliyorum'' dedi. Maclar oncesi yoneticilerin de olumlu demecler vermesi gerektiğini dile getiren Albayrak, ''İlk uygulaması olan ve bir daha yapılmamasını dilediğimiz bu play-off sisteminin, hic kimsenin burnu kanamadan, kalbi kırılmadan, sahada olanlar sahada kalacak şekilde gecmesini diliyorum'' ifadelerini kullandı. Fiksture gore son maclarını ezeli rakipleri Fenerbahce ile rakip sahada yapacak olmalarının hatırlatılması uzerine, ''Buraya gelmeden once yonetici arkadaşlarım ve Fatih Terim hocamla da konuştuk. Bu maclar oynanacak. Once olur veya sonra olur'' diye konuştu. Albayrak, Felipe Melo'nun durumunun ne zaman netlik kazanacağı konusunda ise Fatih Terim'in raporunu beklediklerini sozlerine ekledi. KAYNAK : SPORX __________________