Birileri ETİK'denmi bahsediyor ?
Galatasaray0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Birileri ETİK'denmi bahsediyor ?
-
12-10-2019, 03:35:39Kayıtlı ÜyeNereden Başlamak Gerek Bilmiyorum ! Ama Dilerseniz Once İlk Haftaya Kadar Gidelim, Yeni Bir Yonetim Gelmiş, Ustune Yeni Bir Takım Kurulmuş , Bir de Takımın Başına da FATİH TARİM Getirilmişti . . . İlk Hafta Deplasman ve En Uzak EV'imiz Olan Olimpiyat Stat'ında İ.B.B 'sine 2-0 Yenilince İnanın Tv 'yi Bile Acmak İstemedim. Ama Merak İşte Dayanamayıp NTVSPOR'u Actım . Karşımda Rıdvan DİLMEN . Dikkat Edin DİL'men .. Yani Tamamiyle Laf Edebiyatı Yapan Biri. Bu Galatasaray Gelecek Sezonu Bile Arayabilir. '' Şike Olayı Fenerbahce'den Cok GALATASARAY'ı Etkilemiş Olmalı ki Daha İlk Haftadan Kayıp Verdiler '' Diyen Bir DİL'men... Sonra Ne Oldu Peki ? 1 Sezon Once Daum'un Bu Takımın Başında İşi Nedir .. Aykut Kocaman Gibi Bir Teknik Adamınız Var Ama Siz Kalkmış Kokain Kullanıyor Diye Ulkesinden Bile Kovulan Adamı Takımın Başında Tutuyorsunuz ! Not Duşeyim ; Rıdvan DİL'men Aykut Kocaman'ın Futbol Anlayışından Dolayı Değil , Sadece Yakın Arkadaşı Olduğundan Onu Takımın Başında İstiyor . Hatırlarsanız Şike Olayları Gundeme Geldiğinde Kocaman İle El Ele Sayın Başkakanın Yanına Bile Gitmişlerdi !!! Sonra Ne Oldu Peki ? O Anlı Şanlı '' ŞEREFLİ '' Takımlarını Seyrantepe'de Dize Getirip Yendiğimizde , Gecen Sezon Daum Gitsin Aykut Gelsin Diye Tv'lerdeki Programları Aşındıran DİL'men Takımın Oynadığı Futboldan Sonra KOCAMAN'ı da Satıp Bu İş Boyle Gitmez . Galatasaray'a Karşı Boyle Pasif Oynanmaz Aykut Hoca Boyle Devam Ederse Bu Takımın Başında Kalamaz '' Demişti ... Yani Ozetle Rıdvan DİL'men Oldu Rıdvan Kostek !.. Tarafsız Yorumcuymuş ! Siz Onu Gelin Benim 4 Yaşımdaki Yeğenimin Odasında Bulunan Oyuncaklara Anlatın !... Tarafsız Adam '' Aziz Yıldırım İstesin Gider Metriste Yanında Yatarım '' Demez !.. Tarafsız Adam '' Şike Davası'ndan Dolayı Başbakanın Kapısına Gitmez '' Tarafsız Adam , Pardon ADAM'dan Bahsetmemiz Gerekiyordu Gec Hatırladım Kusura Bakmayın .. Gelelim Bugun'e .. Lig Bitmiş ! 34 Maclık Maraton'u GALATASARAY En Yakın TAKİPCİSİ '' Dikkat Edin TAKİPCİSİ DİYORUM GERİSİNİ SİZ ANLAYIN '' 'nin 9 Puan Onunde Ligi LİDER BİTİRMİŞ , Ligin En Az Gol Yiyen Takımı ve En Cok Gol Atan Takımı Olmuş , Bu Sezonki Derbilerde Hic Yenilmemiş GALATASARAY'ı Tebrik Etmeden Kalkmış Etik Dersi Veriyor ! Neymiş Efendim, Fenerbahce Futbolcularının Morali Yokmuşta , Psikolojileri Bozukmuşta Falan Filan İşte !.. Yenince KAHRAMAN Yenilince MAĞDUR Olurlar Nasılsa !.. Etik 'ten En Son Bahdecek Kim Varsa Onlar İlk Yorumcular Olur Boyl Boyle Durumlarda ! İspatlayalım İsterseniz ! 1988-89 Sezonunda Fenerbahcenin 100. Golunu Kim Atsın Diye Anket Yapılıyor , O Zamanlar Bu Gibi Konular İcin Reklamlar Bile Cekiliyormuş , Bilin Bakalın Rıdvan DİL'men O'gun Tv'lerdeki Reklamlarda 100. Golu Kimin Atmasını İstiyor ! Toni Schumacher .. Evet O Zamanlar Fenerbahcenin Kalesini Koruyan Toni Schumacher 100. Gol'u Atsın Diye Oy Kullanıyor Sayın DİL'men .. Bitmedi ! 2008 Sezonunda Paf Takımları Liginde Fenerbahce İle Manisaspor Arasında Dereağzında Mac Oynanır ve Fenerbahce 1-0 Ondeyken 66. Dakikada Penaltı Kazanır . Bilin Bakalım Penaltı Atışını Kim Kullanır ? Fenerbahce Kalecisi : Fehmi Mert GONOK .. Evet Aynen Boyle !.. Bize Edikten Bahseden Adamın Top Oynadığı Takımın Kalecisi Orasıyla Burasıyla TOP tutar . Hemde Bunu GALATASARAY Karşısında Yapar ETİK Olur ! Ama Galatasaray Kalecisi TARAFTARIN İstediğini Geri Cevirmeyip 3 Hafta Once Lig;'den Duşmesi Kesinleşen Manisaspor Karşısında Penaltı'dan GOL Atınca Etik Kurallarını Ciğnemiş Olur ! Belliki Bunu Bir Kac Gun Daha Konuşacaklar . Olsun Konuşsunlar ! Dert Değil. Ama Unutulmaması Gereken Birşey Var ! Bu GOL Oyle Yada Boyle Bir Kac Aya Unutulur .. Onemli Olan Etik Olmak Değil ŞEREFLİ OLMAKTIR ! Alnının Akıyla Ligi 8. Bitirmektir ! Onemli Olan Gidip Bilmem Avrupanın Hangi Ulkesinde İNGİLİZLERE Karşı Takır Takır Top Oynayıp TESADUFEN' de Olsa UEFA Kupasını TURKİEYE 'ye Getirmektir. Yetmezmiş Gibi Real Madrid Gibi Bir Takımı Yenip Super Kupa İle Geri DOnmektir ! Bizim İcin Onem Arz Eden Şeyler Aslında Bunlar da Değildir de Bilin Diye Soyluyorum .. Biz Etik Davranmadığımızdan Dolayı Eleştirilelim . Siz ŞEREFLİ Olmadığınızdan Dolayı ! Biz Gecen Sene Lig'i 8. Bitirdiğimizden Dolayı Kahrolalım , Siz Ligi Altust Edip FUTBOL'u Katlettğinizden Dolayı İcinize OKUZ Oturmuş Hissi Yaşayın ! Nice Etik Olmayan Goller Bizim .. ŞEREFLİ LİG ŞAMPİYONLUĞU'Da Sizin Olsun Sayın Rıdvan DİL'men .. Unutmadan Sayın DİL'men .. ! Siz Bizi Bir Keresinde 6-0 Yenmiştiniz . . . ve 11 Senedir GALATASARAY'a Karşı da Kaybetmiyorsunuz !.. Hakkaten Gurur Duymanız Gereken Şeyler Gercekten de Varmış Pardon !.. Galatasaray Gazetesi / KÂhraman Araz __________________