evet arkadaşlar yaklasık 3 ay once aldıgım sony xperia arc s i nalet olası servisi yuzunden bırakıyoru ee haliyle yeni alıcağım telefonun ozelliklerinin eskisinden iyi olması gerekli ihtiyaclarıma karşılık verebilmesi icin şimdi sorum şu samsung s3 mu htc sensation xl mı samsung ozellik olarak daha iyi gibi gozukuyor ( aman allah dedirtcek bir fark yok) ozellik fazla neden secmiyorsun dersende kızılay dagtmışa dondu telefon nerde kıro keko gorsem elinde htc sensation xl: fazla bilindik bir telefon değil ama samsung note ile boyutları aynı en goze batan ozelliği ses sistemi dr .dre yapımlı telefonlar arasında en iyi ses veren telefon kafamı kurcalıyan sorun ekran renk kalitesi biraz duşuk gibi geldi kullanan varsa yazabilirmi sonucta 2011 de tanıtıldı fiyatıda s3 den pahalı 480x 800 16milyon renk 199pi amolet (daha canlı arka ekran ısıklarına ihtiyac duymıyan)ekran kafamı kurcalıyan bu (480x 800 16milyon renk 199pi ) nasıl gozukur s3 de gorilla glass bir telefon ( gorilla sağlamlığı acısından guzel) 1.500 1.600 gibi bir para vericem merak ettim kullanan varmı diye sonucta fena para değil felefon icin git ıphone 5 al yazan arkadaş lutfen olmasın kullandım igrenc 4s le bir farkı yok yardım edenlere tşkler __________________