Başlıktada belirttiğim uzere 649 dolara HTC One X Plus Gri 64GB aldım. Pasaport kaydını yaptım ve şu 1-2 gun icerisinde memnuniyetle kullandım kullanıyorum ancak İphone 4s/5 - Galaxy S3 gibi telefonların arasından bunu secmiş olmam icimde bir şuphe yaratmadı değil. Sizce fiyatı performansı kullanılabilirliği acısından mantıklı bir secim olmuş mu Ozellikler : CPU hızı NVIDIA® Tegra® 3 1,7 GHz, Dort cekirdekli Platform HTC Sense™ ile Android™ SIM kart tipi microSIM Bellek1 Toplam bellek : 64 GB, kullanıcı tarafından kullanılabilir kapasite değişkenlik gosteriri RAM:1 GB Boyutlar (UxGxK) 134.36 x 69.9 x 8.9mm Ağırlık HD 720p cozunurluğe sahip 4,7 inc super LCD 2 dokunmatik ekran Gorilla Glass 2 Şebeke2 HSPA/WCDMA: -850/900/1900//2100 MHz GSM/GPRS/EDGE: -850/900/1800/1900 MHz GPS GLONASS ozelliğine sahip dahili GPS anteni Sensorler Gyro sensor G-Sensor Dijital pusula Yakınlık sensoru Ortam ışık sensoru Bağlantı 3,5 mm stereo ses jakı NFC ozelliği3 Bluetooth 4.0 ile uyumlu aptX™ ozelliğine sahip Bluetooth/li> Wi-Fi®: IEEE 802.11 a/b/g/n Medyayı telefondan kablosuz olarak uyumlu TV'ye veya bilgisayara aktarmak icin DLNA® ozelliği USB veya HDMI bağlantısı icin yuksek tanımlı video bağlantılı (MHL) mikro USB 2.0 (5 pimli) bağlantı noktası (HDMI bağlantısı icin ozel kablo gereklidir.) Ses zenginleştirme Dahili Beats Audio™ ozelliği ile studyo kalitesinde ses HTC ImageSense™ ozelliğine sahip kamera Otomatik odaklamalı 8 megapiksel fotoğraf makinesi, LED flaş ve BSI sensoru (duşuk ışıkta daha iyi cekim icin) F2.0 apertur ve 28mm lensler 1080p HD video kaydetme ozelliği 1,6 megapiksel on kamera (720p video recording) Ozel HTC ImageChip™ VideoPic: HD video cekimi yaparken aynı anda 6 megapiksel cozunurluklu bir fotoğraf cekin Kesintisiz fotoğraf cekimi: Tek basışla kesintisiz cekim ile 99'a varan cekim Smart Flash: Nesneye olan uzaklığa dayalı olarak otomatik ayarlanan beş flaş seviyesi Gezi modu: Kameranızın her zaman en iyi cekimi yapmaya hazır halde tutar Video dengeleme: Sorunsuz, profesyonel videolar icin titremeleri ortadan kaldırır Yavaş cekim video cekimi ve oynatma Multimedia Desteklenen ses formatları: Oynatma: .aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9) Kayıt: .amr Desteklenen video formatları Oynatma: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3) Kayıt: .mp4 Pil4 Yerleşik ve şarj edilebilir Li-ion pil Kapasite: 2100 mAh AC adaptoru Voltaj aralığı/frekans: 100 ~ 240 V AC, 50/60 Hz; DC cıkış: 5 V ve 1 A __________________