Samsung Galaxy Grand Duos Nasıl Bir Telefon ? Ozellikle kullanan arkadaşlar iceriye !
Samsung0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung Galaxy Grand Duos Nasıl Bir Telefon ? Ozellikle kullanan arkadaşlar iceriye !
-
12-10-2019, 02:41:09Kayıtlı ÜyeEvet arkadaşlar. Şuan kullandığım telefondan hic memnun değilim cunku kullandığım telefon WM (Windows Mobile) Samsung Omnia 2 16GB. Aşırı şekilde bu devir icin kullanılmaz bir telefon olduğu icin değiştirmeyi duşunuyorum.Uzun zamandır bir araştırma yaptım guzel ideal ve uygun bir telefon bulmak istedim. Benim icin gerek ozellik gerek fiyat gerek ise telefonun guzelliğini goz onunde bulundurdum ve guzel bir aday cıkardım sizce bu telefon nasıl ve kullanan kişiler bana telefon hakkında ozelden mesaj atıp gerekli bilgileri verirlerse sevinirim. Telefon resmi ve ozelliklerii ; Ekran Boyu (inch) 5 inch Telefon Tipi Duz İşletim Sistemi Android 4.1 Ağırlık (gr) 162 Genişlik (mm) 77.1 mm Kalınlık (mm) 9.6 mm Yukseklik (mm) 143.7 mm Bekleme Suresi (max.saat) Bilinmiyor Konuşma Suresi (max.saat) Bilinmiyor Şebeke Frekansı 4 Bant(850,900,1800,1900) Ekran Ozellikleri Dokunmatik, TFT Ekran Cozunurluğu (px) 480 x 800 Bağlantı Ozellikleri GPRS, EDGE, 3G, DLNA, Wi-Fi Direct, USB 2.0, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, Micro USB, HSPA+21Mbps, 3.5 mm mini jack Dahili Hafıza 8 GB Desteklenen Hafıza Kartı Micro SD On Kamera Cozunurluk (mp) 2 Kamera Cozunurluk (mp) 8 MP Ekran Renk Sayıs ı 16M Multimedya Ozellikler MP3 Calar, MMS, Video Oynatıcı, Cift Kamera Max.Haf. Kartı Boyutu(gb) 64 GB Kamera Ozellikleri Otomatik Odaklanma, LED flash İşlemci Hızı 1.2 GHz __________________