Iphone, Samsung G. S3 ve Sony Ericsson Xperia S
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Iphone, Samsung G. S3 ve Sony Ericsson Xperia S
-
12-10-2019, 02:37:13Kayıtlı ÜyeHızlı bir şekilde forumtr ailesine birlik ve beraberliği icin teşekkur ederek konuma gecmek istiyorum. KONUM: Telefon almayı duşunuyorum şık olucak donanımsal olarak dolu dolu olucak ve en onemlisi uzun omurlu olucak. Yani kısacası iyi bir telefon almayı duşunuyorum. Telefon camiasıyla haşır neşirim araştırıyorum surekli takip ediyorum aklımda 3 telefon var bunları isimlerini vericeğim ve neden onu duşunduğumu soyleyeceğim. İphone Samsung G. S3 Sony ixperia S Sony den başlıyorum bunu secme sebebim oncelikle farklı olması tasarımın şık olması kalınlığı ağırlığı hakkında pek bilgim yok sony' in telefonda pek iyi olduğunu duşunmuyorum aldığım telefon beni husrana uğratır mı kafam bu yuzden karışık. Samsung G S3 ile devam edelim, şuan kullandığım telefon samsung ve samsung' u seviyorum telefon camiasında onemli yeri oan bir markaya guveniyorum son yaptığı telefon S3 ise cok guzel şık donanım super uzun omurlu olurmu o konuda yorum yapmak istemiyorum. android olması benim alma sebeblerimden birisi şuan android hukum suruyor. İphone' u ozellikle sona sakladım ve farkındaysanız modelini belirtmedim cunku kafamda 4s var isim yapmış bi marka kalite 10 numara hicbir şeye sozum yok ama yazılım olarak ios olmasından korkuyorum tam zevki tatdırırmı bana android gibi onu duşunuyorum ios 6 ile dahada guzelleşir mi bilmiyorum birde model belirtmeme min sebebi ise iphone 5 i beklemek eylul aylarında cıkcak diye haberler dolanıyor cıkıcak mı kesin değil onu beklemeyi cok istiyorum cıkcak mı bilmiyorumda. Sizden istediğim: Ben ne yapmalıyım uzun omurlu duşunuyorum. şu telefon deyip gecmeyin en doğrusunu seciceğimize inanıyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sadece bu 3 telefon arasından değil tabiki kendi aklınızdakileri de yazın cekinmeyin. __________________