Merhaba arkadaşlar 10 gun icinde yurt dışından telefon almayı duşunuyorum ve bu iki model arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.Telefonu uzun sure kullanmayı duşunduğum icin hangisi daha uzun omurlu olur ve malum Apple'ın verdiği destek ortada HTC'ye destek konusunda pek guvenemiyorum ve aldığım telefonu uzun sure kullanacağımdan 1 sene sonra unutulmasını istemiyorum ve kasma donma gibi problemlerle karşılaşmak istemiyorum Iphone ekranı da biraz kucuk gibi geldi bana acıkcası ama her turlu beni goturur anlayacağınız gibi cok kararsız kaldım. -Muzik -İnternet -Oyun -Stabilite Benim icin on planda olanlar.Ancak daha once akıllı telefon tecrubem olmadığı icin android beni biraz duşunduruyor acıkcası HTC'nin vereceği destek ne kadar olur ileride kasma donma sorunları yaşamaktan korkuyorum.Sanırım HTC Butterfly S de yakında gelecekmiş daha yeni cıkan One ne olacak peki beni duşunduren bu bunlarla uğraşmak yerine Iphone alıp rahat rahat devam mı etsem diye de duşunmuyor değilim.Bu şartlar altında bana hangisini onerirsiniz? Yardımlarınız icin teşekkurler. http://i-cdn.phonearena.com/images/r...Phone-5-03.jpg __________________