iPod Touch 4G mi ? Samsung Galaxy W mi?
Samsung0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- iPod Touch 4G mi ? Samsung Galaxy W mi?
-
12-10-2019, 02:33:16Kayıtlı ÜyeMerhaba, 500-750 TL arasında guzel Androidli hızlı ve oyun ve programları gayet guzel oynanabilen telefon arıyorum ve buldum: Samsung Galaxy Wonder i8150.fakat onu araştırmadan once iPod Touch 4.Jenerasyonu almayı duşunuyordum.bildiğiniz gibi ipod bir sim kartı olmayan iPhone 4. ben iPod Touch daha cok almayı istiyorum ayrıca başka 2 tane daha telefonum var fakat bunlar android veya appstore olmadıgı icin sevmiyorum ve bunları sadece arama işlevleri icin kullanıyorum (Telefonlarım Nokia N73 ve Nokia E6-00, aslında guzel telefonlar ama android olmadığı icin sevmiyorum.) Arkadaşlar,lutfen yardım edin,15 Ağustos gunu kredi kartının rahatlama suresine geleceği icin 15 ağustos gunu almam şart. bunu okuyan bir yorumunu esirgemesin ne duşunuyorsa yazsın lutfen, kararımı vermem gerekiyor sonra 2-3 yıl başka telefon almayacağım. iPod Touch 4G mi, Samsung Galaxy W mi? Not: Ayrıyetten telefonum vardır fakat andorid veya app store olmadıgı icin alacağım. iPod Touch telefon haric herşeyi olan multimedya aracıdır. Şimdiden Teşekkur Ederim. __________________