"Dunya Hayatı; bir ağacın altında goz acıp kapanıncaya kadar dinlenen bir yolcunun ki gibidir.."
▂ ▃ ▅ ▆ [ HZ. MUHAMMED (S.A.V) ] ▆ ▅ ▃ ▂
اللهم صلى على سيدنا محمد و على آل سيدنا محمد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Resûlullah Efendimizin sozunun ustune soz olmaz ama gunumuze uyarlarsak ben bu aşağıda zikrettiklerimi anladım..
Dunyada hicbir kimse, yarım saat cay ve ihtiyac molası verilen bir mola yerinde ev-bark yapmaya kalkmaz...
Zira bilirki, mola suresi bitince otobus kalkacaktır... Mola yerinin gecici guzelliğine kapılmanın luzumu yoktur...
Şu misafirhane-i dunya dahi ahiret yolculuğunda bir mola yeridir, pencereden bakıp gecmeli, icine girmeye calışmamalıdır...!!

YA SİZ

@marifetyolcusu; kardeşime ithafen ▂ ▃ ▅ ▆ [ HZ. MUHAMMED (S.A.V) ] ▆ ▅ ▃ ▂
اللهم صلى على سيدنا محمد و على آل سيدنا محمد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Resûlullah Efendimizin sozunun ustune soz olmaz ama gunumuze uyarlarsak ben bu aşağıda zikrettiklerimi anladım..
Dunyada hicbir kimse, yarım saat cay ve ihtiyac molası verilen bir mola yerinde ev-bark yapmaya kalkmaz...
Zira bilirki, mola suresi bitince otobus kalkacaktır... Mola yerinin gecici guzelliğine kapılmanın luzumu yoktur...
Şu misafirhane-i dunya dahi ahiret yolculuğunda bir mola yeridir, pencereden bakıp gecmeli, icine girmeye calışmamalıdır...!!

YA SİZ