İphone 4s vs samsung galaxy s3 vs htc one x
Samsung0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- İphone 4s vs samsung galaxy s3 vs htc one x
-
12-10-2019, 02:28:28Kayıtlı Üye920 ye gelen yorumlar cok iyidi almaya karar verdim fakat 2-3 telefoncuya gittim ve kesinlikle uzak durmamı soylediler defalarca servise gittiğini soylediler bu yuzden 920 yi almakta biraz daha beklemeye karar verdim şu an elimde 1000-1100 lira param var ya s3 sıfır alıcam (distrubotor garantili )yada bi yerden yurtici garantili bir htc onex ikinci el bulucam yada hala 8 ay garantisi devam eden yurtici kayıtlı bir iphone 4s yarına kadar karar vermem gerekiyor sonucta cihaz satılabilir.Billiyorum boyle cok konu var ama herkes bilmem bunun şu ozelliği var şunun şu ozelliği var filan diye soyleyip durmuş Benim aradığım ozellikler daha oncede belirttiğim gibi "facebook" "twitter" "tumblr" "instagram" ve "whatsapp" uygulamalrı benim işime yarıyor telefonda ne muzik dinlerim (mp3 player ım var) nede video izlerim benim kullanıcağım telefon en azından universitem bitene kadar yani 4 sene daha bu uygulamalrı hızlı ve donmadan calıştırmasını istiyorum dediğim gibi oğrenci olduğum icin surekli telefon değiştirme gibi bi luksum yok.Birde şarjı bir gun yetsin yeter benim icin ama bir gunu cıkarsın mutlaka __________________