Arkadaşlar yeni telefon alacagim cok arastirdim ve 2 telefon arasinda kaldim. Farklı bir 3. telefon yazmayin sadece bu 2 telefonu kıyaslamanızı istiyorum. Ozellik konusunda E6 onde fakat symbian oldugu icin cok elestiri almıs, aynı ozellikler blackberryde olsa telefon 2 milyar olur o konudada E6 daha makul, E6 850 lira BB 9780 1200 lira. Cok kararsız kaldım yardımcı olursanız, ozellikle kullanmış arkadaşların onerileri doğrultusunda hareket edeceğim. 2 telefonun kıyaslaması : http://kiyas.la/cep-telefonu/karsila...80-vs-Nokia-E6 buarada BIS almayacagım wi-fi işimi gorur. kullanım kolaylıgı, kalite, uzun sure dayanma acısından tereddutum. symbianın gelecegi parlak degil vs yorumlar okudum telefonu 3 4 sene kullanmak istiyorum. 4,5 senelik nokia N72 kullanıcısıyım teknolojiyle cok aram yok. Uzun sure gitsin, gorunusu guzel olsun, lazım oldugunda wi-fiyle girip maillerime bakabileyim internette işim oldugunda kullanabileyim istiyorum. Applicationlarla oyunlarla işim yok. Tek tereddutum Symbian'ın kotu şohreti __________________