arkadaslar note 3 aldım.iphone kullanıcısydım.hemde vazgecilmeziydim diyebilirim.ancak sunu belirteceğim.gecişleri,renk kalitesi,ve kamerası olağanustu.hani size şoyle solym note 1-2 galaxy s 2 s 3 teki kasmalar gecişlerdeki sorunlar asla yok.iphone u aratmadı diyebilirim.en cok merak edilenlerden birtanesi şarj suresi.ekranı buyuk olduğu halde.full 3 g ve tum sensorler acık olduğu halde 13 saat gidiyor.normal mesajlasma arada face filan yaparım derseniz 2 gunu gorursunuz diye duşunuyorum.sizde biliyorsunuz 3200 mah olağanustu bir kapasite. iphone 5 te 6 saatte şarj bitiyor ve cebimde şarj aleti ile dolaşıyordum.tekrar ekran konusuna gelelim.iphone retina ekranı cok iyi . sırf ekran gecişleri yuzunden iphone alan (bende dahil ) milyonlarca insan varki note 3 iphone a gecişler konusunda cok rahat kafa tutar.note 3 te 1080 x 1920 gibi bi cozunurluk varken iphone 5 640 x 1136 gibi bi cozunurluk sunmuştu. 2.80 kat daha guzel bi goruntu sergiliyor note 3.şimdi arkadaslarım diyecektir neden note 3 ile iphone 5 i kıyaslıyorsun 5s ile kıyasla diye. ben iphone 5 kullandığım icin boyle bir kıyaslama yaptım.iphone 5s kullanmadım ama ondanda kat kat ustun her konuda __________________