Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Muduru ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yonetim Kurulu Uyesi olan Yusuf Hacısuleyman, Antalya tanıtımının tum urunleriyle birlikte yapılması gerektiğini belirtti.
Yusuf Hacı Suleyman, bugune kadar ticaret odalarının turizme uzak durduğunu, yerel yonetimlerin arzu edilen katılımı gosteremediğini, ancak Antalya Tanıtım A.Ş. ile birlikte bunun değiştiğini ifade etti.
Yerel yonetimleri, sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren bir yapıda Antalya Tanıtım A.Ş'yi yurutmekle gorevlendirildiğini anlatan Hacısuleyman, şunları soyledi:
''Tanıtım A.Ş.’nin başlıca yapması gereken gorev, Antalya’yı sadece bir turizm markası olarak değil, tum urunleriyle birlikte tanıtım platformuna taşımaktır. Lokomotif turizm ancak Antalya’da uretilen tarım ve sanayi urunleri ile birlikte bir Antalya markası yaratmakla olur. www.antalyadestination.com internet sitemiz var. Bundan sonra daha buyuk olcekte tanıtım yapmak istiyoruz. Oteller kendilerini tanıtacak, bolgeler kendini tanıtacak. Ancak daha buyuk olcekteki tanıtım platformunu Tanıtım A.Ş. ile yurutmek istiyoruz.''
Hacısuleyman, 2014 Mart sonrası Buyukşehir sınırlarının genişleyeceğine işaret ederek, ''Antalya'nın 640 kilometrelik sahil bandı tek elden yonetilecek. Buna paralel olarak bunun oluşmuş olması bir birliktelik getirecek. Boluk porcuk bir yapılanmadan ziyade, organize bir yonetim olacak'' diye konuştu.
Kaynak